Opplever du som de fleste menn overgangsalderen og synkende testosteronnivåer som et sjokk?

Gjennomsnittsmannen mister 1 % av testosteronet sitt hvert eneste år fra fylte 30. Dette betyr at ved 60-års alder kan du ha mistet så mye som 50 % testosteron.

 • Kjenner du deg ikke like mandig som før?
 • Er seksualdriften din svekket?
 • Er du blitt svakere og/eller mindre utholdende?

Da kan dette være løsningen for deg! VigroVital® inneholder hele 18 utvalgte urter, vitaminer og mineraler som støtter mannens naturlige funksjoner – og gjør at du kan beholde den styrke, kraft og energi som gjør menn til menn.

VigroVital® er vår bestselger for menn. Hele 9 av 10 som prøver, velger å fortsette og anbefaler det gjerne til andre. Til nå har mer enn 92.000 menn hatt glede av VigroVital®.

Gi deg selv det beste naturen kan by på av potente substanser for styrke og kraft. Gi deg selv energi og overskudd til å ta styringen og beholde den. Kjenn deg som en ekte mann. Uansett.

For at du selv skal få erfare forskjellen gir vi deg nå 60 dagers forbruk av VigroVital® til halv pris – fraktfritt levert! Bestill nå så får du også en elegant sikkerhetslommebok i gave!

PS! Det er ikke uten grunn at enkelte av ingrediensene i VigroVital® i sin tid ble forbudt å bruke av munkene i klosteret.

VigroVital - Erfaring - kundehistorie

«VigroVital® gir meg mer overskudd, og jeg mener bestemt at det bidrar til at jeg har mer energi, og at jeg orker mer.»

Tore Therkelsen, har brukt VigroVital® siden 2009 for å ta vare på helsa

 

Synkende testosteronnivå

Gjennomsnittsmannen mister 1 % av testosteronet sitt hvert eneste år fra fylte 30. Dette betyr at ved 60-års alder kan du ha mistet så mye som 50 % testosteron.

En av de viktige ingrediensene i VigroVital® er sink, som bidrar til å opprettholde et normalt testosteronnivå. Et lavt testosteronnivå kan bidra til tap av muskelmasse, økt fettprosent og mannebryst, svekket sexlyst og dårlig hukommelse og nedstemthet.

Få tilbake kraften og energien – gjør som tusenvis av andre norske menn, prøv VigroVital® du også!

 • Ingredienser

  Nettovekt 96 g ved 120 tabl.

  Deklarasjon pr 2 tabletter:

  Glutamin peptid 500 mg
  Magnesium 150 mg 40 %
  Fiskemelke (sildemelke) 50 mg
  Foenigraeci semen (bukkehornfrø) 50 mg
  Gentiana lutea (søtrot) 50 mg
  Epilobium angustifolium (geitrams) 50 mg
  Camellia sinensis (grønn te) 50 mg
  Rhodiola rosea (rosenrot) 50 mg
  Schisandra sinensis (schisandrafrukt) 50 mg
  Panax ginseng 50 mg
  Linum usitatissimum (linfrølignin) 50 mg
  Urtica urens (smånesle) 50 mg
  B3-vitamin 18 mg 112 %
  Sink 10 mg 100 %
  B5-vitamin 6 mg 100 %
  Lycopersicon esculentum (lycopen) 1 mg
  Selen 55 μg 91%
  Biotin 150 μg 300%

  % av referanseinntak (RDI)

  Dosering: 2 tabletter daglig.

  Ingredienser: Glutamin peptid, magnesiumhydroxyd, fortykningsmiddel (mikrokrystallinsk cellulose), sildemelke, standardiserte urteekstrakter (bukkehornfrø (foenigraeci semen), gulsøtrot (gentiana lutea), grønn te (camellia sinensis), geitrams(melke) (epilobium angustifolium), rosenrot (rhodiola rosea), schisandrafrukt (schisandra sinensis), linfrølignin (linum usitatissimum), smånesle (urtica urens), ginsengrot (panax ginseng), citrusfiber, fortykningsmiddel (magnesiumsalt av fettsyrer), antiklumpemiddel (siliciumdioxid), overflatebehandlingsmiddel (hydroxypropylmethylcellulose),nikotinamid, sinkoxid, tomatekstrakt (lycopersicon esculentum), calcium-D-pantothenate, natriumselenit, D-biotin, farge (betacaroten).

  Kosttilskuddet bør ikke erstatte variert kost. Anbefalt dagsdose bør ikke overskrides. Oppbevares tørt i romtemperatur og utilgjengelig for barn. Skal ikke brukes av barn under 11 år.

  Produseres i Norge for NaturaMed Pharma, Pb 1513, 3007 Drammen, tlf: 32 21 60 00

Ja takk! Jeg vil prøve VigroVital® til halv pris i 60 dager!
Jeg mottar hele 60 dagers forbruk til HALV PRIS, kun kr 199 portofritt levert. I tillegg mottar jeg en elegant sikkerhetslommebok i velkomstgave. Videre vil jeg som abonnent motta en ny forsendelse hver 2. måned for kun kr 398, portofritt levert. Abonnementet har ingen bindingstid, og jeg kan når som helst gi beskjed dersom jeg ikke ønsker mer. Jeg har 14 dagers angrerett på velkomstpakken, men må selv betale returportoen. Angrerettskjema følger med i forsendelsen.
Ja takk, jeg vil bli gratis HELSE+ medlem og er da med i trekningen av 10.000 kroner fire ganger i året! Les vilkår her

Søk på telefonnummer

Vi fant flere treff på ditt telefonnummer, vennligst velg det som passer best.

Web levert av SynsDu AS