Sliter du med å huske i hverdagen? Nå er hjelpen her!

Allerede fra 40-årsalderen opplever vi mennesker at hjernen blir tregere, og ofte blir det verre jo eldre vi blir. Dårlig hukommelse og konsentrasjon kan være tegn på at hjernen mangler viktige næringsstoffer.

 • Glemmer du lett navn og avtaler?
 • Roter du ofte bort brillene eller mobiltelefonen din?
 • Har du av og til problemer med å konsentrere deg?

Hukommelse og konsentrasjon

Både hukommelse og læring påvirkes av hva vi spiser. Gir du hjernen riktig drivstoff, fungerer du bedre.

Spesialutviklet for hjernen

VitaSerin er utviklet spesielt for deg som ønsker å ta vare på hukommelsen og konsentrasjonsevnen din, og er sammensatt av hele 8 nøye utvalgte virkestoffer som støtter hjernens naturlige funksjoner.

✔️ Den mye omtalte aminosyren L-serin, som det er sterkt økende interesse for på verdensbasis, samt koenzym Q-10.

✔️ Jod bidrar til normal kognitiv funksjon, deriblant hukommelse og konsentrasjon

✔️ Tiamin (B1), niacin (B3), folat (B9) og kobalamin (B12) bidrar til normal psykologisk funksjon

✔️ Tiamin (B1), niacin (B3), pyridoksin (B6) og kobalamin (B12) bidrar til nervesystemets normale funksjon

✔️ Niacin (B3), pyridoksin (B6), folat (B9) og kobalamin (B12) bidrar til å redusere tretthet og utmattelse

Alle ingrediensene er trygge, grundig testet og har vært igjennom en streng kontroll hos Europeiske helsemyndigheter.

I stadig flere land tas nå VitaSerin i bruk av de som ønsker å styrke hjernen.

Hemmeligheten L-serin

På den japanske øygruppa Okinawa blir mange av innbyggerne opp mot 110 år gamle, samtidig som de holder seg usedvanlig friske både i kropp og sinn. Det vekket stor interesse blant forskere at disse menneskene kunne ha et rikt liv i 100-110 år med både lang- og korttidshukommelse intakt. Hva er hemmeligheten?

Svarene er både oppsiktsvekkende og spennende. Forskerne fant nemlig ut at kostholdet på Okinawa er proppfullt av aminosyren L-serin! Blant annet på grunn av funnene på Okinawa har L-serin den senere tiden vært gjenstand for stadig mer interesse, og inntaket på verdensbasis har nærmest eksplodert! Den norske vitenskapskommiteen for mat og miljø har derfor undersøkt L-serin nærmere, og konkluderer med at L-serin er trygt å innta som kosttilskudd.

Historien om menneskene på Okinawa har også blitt portrettert i en svensk dokumentarfilm, som tidligere også er vist på NRK.

Kundehistorier:

«Jeg bruker VitaSerin daglig fordi jeg ønsker å fungere best mulig mentalt i hverdagen, både nå og i fremtiden. Det er selvfølgelig viktig for meg å fungere i jobb, men også viktig å fungere i hverdagen med familie og venner. Jeg ønsker å kunne fortsette med alt som gir livet mening. Stå i jobb så lenge som mulig, reise på turer, dra på motorsykkelturer og leve livet fullt ut. Med VitaSerin føler jeg meg mindre glemsk. Det fungerer for meg, og jeg kan trygt anbefale det til alle som vil ta vare på hjernen.»

Asle Eide

«Etter å ha tatt VitaSerin regelmessig en stund er jeg overbevist om at jeg er klarere i hodet. En annen ting jeg har lagt merke til, er at jeg føler meg mer opplagt og gladere om morgenen.»

Anne Jensen

«Jeg merker at jeg er mye mer nøye etter at jeg begynte med VitaSerin. Tidligere kunne jeg glemme å sjekke at jeg hadde skrudd av ovnen eller låst ytterdøren, og vasken kunne bli liggende i vaskemaskinen fordi jeg glemte å ta det ut. Sånn er det ikke lenger! Også har jeg blitt bedre på å huske navn. Jeg er overbevist om at VitaSerin spiller en viktig rolle i alt dette.»

Kirsten Astrid Nielsen

Prøv VitaSerin GRATIS* i 30 dager – kun 49 kr i frakt!

Gjør som Asle, Anne, Kirsten og tusenvis av andre nordmenn – prøv VitaSerin nå du også! Akkurat nå får du første måneden helt GRATIS* – kun 49 kr i frakt. Bestiller du nå, får du også en overraskelsesgave som hjernen din vil sette pris på!

 • Ingredienser
  Kosttilskudd: VitaSerin

  Nettovekt 18 g ved 30 kapsler

  Deklarasjon pr 1 kapsel

  Innhold per døgndose:

  Innhold:
  L-serin 400 mg
  Koenzym Q-10 10 mg
  Vitamin B12 2,5 μg (100%)
  Folsyre 400 μg (200%)
  Jod 150 μg (100%)
  Vitamin B6 2,1 mg (150%)
  Vitamin B1 1,2 mg (109%)
  Vitamin B3 8 mg (50%)

  Dosering: 1 kapsel daglig

  Ingredienser: L-serin, kapselskall (gelatin, fargestoff (titandioksid, brilliant blå), fortykningsmiddel, cellulose, magnesiumsalter av fettsyrer, antiklumpemiddel (kalsiumfosfater, siliumdioksid), koenzym Q-10 (ubiquinon), niacin, pyridoksinhydroklorid, tiaminhydroklorid, Quetrefolic® glukosamin salt, kalumjodid, metylkobalamin.

  Kosttilskuddet bør ikke erstatte variert kost. Anbefalt dagsdose bør ikke overskrides. Oppbevares tørt i romtemperatur og utilgjengelig for barn. Skal ikke brukes av barn under 11 år. Oppbevares tørt i romtemperatur og utilgjengelig for barn. Skal ikke brukes av barn og unge under 18 år.

  Produseres i Norge for NaturaMed Pharma, Pb 1513, 3007 Drammen, tlf: 32 21 60 00

Ja takk! Jeg vil gjerne prøve VitaSerin GRATIS* i 30 dager!
*Ja takk, jeg ønsker å benytte meg av velkomsttilbudet på VitaSerin. Send meg 30 dagers forbruk for kr 0 + porto kr 49. Sammen med velkomstpakken mottar jeg også en overraskelsesgave som hjernen min vil sette pris på. Deretter mottar jeg, så lenge jeg ønsker, en ny abonnementsforsendelse hver 3. måned for kun kr 567 portofritt levert (189 kr/mnd). Abonnementet har ingen bindingstid, og jeg kan når som helst stoppe videre forsendelser. Jeg har 14 dagers angrerett på velkomstpakken, men må selv betale returportoen. Angrerettskjema ligger vedlagt i forsendelsen. Tilbudet gjelder kun nye abonnenter på VitaSerin, og kun 1 gang per husstand og til personer over 18 år. Kosttilskuddet VitaSerin er norskprodusert og leveres av NaturaMed Pharma AS.
Ja takk, jeg vil bli gratis HELSE+ medlem og er da med i trekningen av 10.000 kroner fire ganger i året! Les vilkår her

Søk på telefonnummer

Vi fant flere treff på ditt telefonnummer, vennligst velg det som passer best.

Web levert av SynsDu AS