Få hjelp til lettere innsovning og bedre søvn med melatonin

Sliter du også med å få sove? Da er du ikke alene, for ifølge Helsedirektoratet sliter så mange som 1 av 3 nordmenn ukentlig med søvnen!

Endelig reseptfritt – dokumentert effekt

Nå har vi en virkelig god nyhet å dele med deg! Søvnhormonet melatonin er nå endelig å få kjøpt reseptfritt i Norge, og derfor har vi utviklet nyheten Melavan Melatonin – et kosttilskudd som letter innsovning og som på en effektiv måte kan bidra til bedre søvn. Gunstig effekt oppnås ved inntak av 1 mg melatonin ca 1/2 – 2 timer før leggetid.

MÅNEDENS HELSE+ TILBUD: Akkurat nå kan du få hele 3 måneders forbruk av nyheten Melavan Melatonin for bare 165 kroner – portofritt levert. Det vil si at du får hele to måneders forbruk GRATIS! Melatonin har dokumentert effekt!

Søvn er avgjørende for god helse

Uten dyp, god søvn går vi glipp av mye av det vedlikeholdet søvnen gir, og mister den sterke koblingen mellom søvn, immunforsvar, psykisk helse og livsglede som er så viktig for et godt liv. Ja, søvn er ganske enkelt like viktig for helsen som et sunt og variert kosthold.

Men det å få sove er ingen selvfølge. Forskning, og informasjon fra Helsedirektoratet, har vist at hele 1 av 3 av oss sliter med å sovne om kvelden. Uten den dype, gode søvnen opplever mange at dagene kan bli tyngre å komme gjennom.

Melatonin avtar raskt med alderen og gjør en god nattesøvn vanskeligere. Mangel på hormonet melatonin kan gjøre innsovning til en utfordring.

Melatonin er kroppens naturlige søvnhormon og dannes både i hjernen og i øyets netthinne. Vi produserer det hele livet, men produksjonen avtar i takt med økende alder.

Prøv Melavan Melatonin for lettere innsovning

Vi ønsker at alle som opplever søvnproblemer skal få hjelp. En liten tablett med 1 mg melatonin bidrar til å redusere innsovningstiden. Derfor gir vi deg nå hele 3 måneders forbruk for prisen av 1 på nyheten Melavan Melatonin. Du betaler kun 165 kroner og du sparer dermed hele 330 kroner. Vi spanderer til og med portoen for å få sendt velkomstpakken hjem til deg.

Vær rask, vi deler ut så langt lageret rekker! Etter ca tre måneder mottar du en ny abonnementsforsendelse hver tredje måned, så lenge du selv ønsker, og det er ingen bindingstid.

 • Ingredienser
  Kosttilskudd: Melavan Melatonin

  90 tabletter, nettovekt: 45 g.

  Dokumentert effekt:
  Melatonin bidrar til å redusere innsovingstiden
  Melatonin bidrar til å lindre den subjektive opplevelsen av jetlag

  Innhold per daglig dosering: 1 tablett
  Melatonin 1 mg

  Ingredienser: Fortykningsmiddel (cellulose,magnesiumsalter av fettsyrer), antiklumpemiddel (kalsiumfosfater, silisiumdioksid), overflatebehandlingsmiddel (hydroksypropylmetylcellulose), melatonin.

  Anbefalt døgndose: 1 tablett (1mg melatonin) 30minutter til 2 timer før leggetid. Svelges hele. Anbefalt døgndose bør ikke overskrides. Gravide, ammende og barn under 18 år skal ikke bruke produktet.

  Kosttilskuddet bør ikke erstatte variert kost. Ved langvarige søvnproblemer, kontakt lege. Unngå bruk av motoriserte kjøretøy minimum 5 timer etter inntak av melatonin.

  Produktet er fritt for laktose, gluten og er veganvennlig. Oppbevares tørt i romtemperatur og utilgjengelig for barn.

  Produseres i Norge for NaturaMed Pharma, Pb 1513, 3007 Drammen, tlf: 32 21 60 00

Prøv GRATIS i 2 mnd. Du får 3 mnd for prisen av 1 mnd. Fri frakt!
Ja takk, jeg vil gjerne få 3 måneders forbruk av Melavan Melatonin og betaler bare for 1 måned kr 165, fraktfritt levert. Det betyr at jeg får 2 måneders forbruk GRATIS. Deretter mottar jeg en ny forsendelse hver 3. måned for kr 495, portofritt levert (kr 165/mnd). Abonnementet har ingen bindingstid, og jeg kan når som helst stoppe videre forsendelser. Tilbudet gjelder kun nye abonnenter på Melavan Melatonin, og personer over 18 år. Jeg har 14 dagers angrerett på velkomstpakken, men må selv betale returportoen. Angrerettskjema ligger vedlagt i forsendelsen. Kosttilskuddet Melavan Melatonin er norskprodusert og leveres av NaturaMed Pharma AS.
Ja takk, jeg vil bli gratis HELSE+ medlem og er da med i trekningen av 10.000 kroner fire ganger i året! Les vilkår her

Søk på telefonnummer

Vi fant flere treff på ditt telefonnummer, vennligst velg det som passer best.

Web levert av SynsDu AS