Viktig informasjon – de fleste nordmenn får for lite vitamin K2!

Denne måneden har vi et helt ekstraordinært tilbud på bestselgeren K2 Extra.

Nå får du en enestående mulighet til å gjøre deg kjent med et kosttilskudd som inneholder viktige ingredienser som kan bidra til å opprettholde en god og sterk benbygning.

MÅNEDENS HELSE+ TILBUD: Prøv K2 Extra GRATIS i 2 måneder. Akkurat nå får du 3 måneder for prisen av 1 måned, og vi spanderer frakten!

K2 Extra inneholder både naturlig K2 vitamin i form av Mena Q7™ og helsemyndighetenes anbefalte daglige dose av vitamin D (D3), i tillegg til et enestående kalsiumkompleks. Denne unike kombinasjonen gir et verdifullt tilskudd av virkestoffer som effektivt kan bidra til å gjøre skjelettet både sterkere og smidigere.

For at du skal få oppleve hvor bra K2 Extra er gir vi deg hele to måneders forbruk gratis, ved at vi sender deg en velkomstpakke med hele 3 måneders forbruk som du får til prisen av 1! Du betaler kun 167 kroner for denne, og du sparer dermed hele 332 kroner. Vi spanderer til og med portoen for å få sendt den hjem til deg!

Tilbudet er begrenset, men vi deler ut så langt lageret rekker. Etter ca tre måneder mottar du en ny abonnementsforsendelse hver tredje måned, så lenge du selv ønsker, og det er ingen bindingstid.

 • Ingredienser
  Kosttilskudd: K2 Extra
  Nettovekt: 81g ved 90 tabl.
  Innhold per døgndose: 1 tablett / 2 tabletter
  Kalsium 200 mg (25*) / 400 mg (50*)
  Vitamin K2 90 μg (133,3**) / 180 μg (266,67**)
  Vitamin K1 10 μg (**) / 20 μg (**)
  Vitamin D3 10 μg (200*) / 20 μg (400*)
  *% av referanseinntak (RDI) **% av referanseinntak (RDI) for Vitamin K1 og K2 Dosering: 1-2 tabletter daglig. Ingredienser: Kalsium fra mineralisert sjøtang, kalsiumkarbonat (fra koraller), fiskebeinskalsium, fortykningsmiddel (cellulose), antiklumpemiddel (silisiumdioksid, kalsiumfosfater), vitamin K2 som menaquinone-7 (MenaQ7), fortykningsmiddel (magnesiumsalter av fettsyrer), kolekalsiferol, fyllokinon, overflatebehandlingsmiddel (hydroksypropylmetylcellulose), fargestoff (titandioksid). Kosttilskuddet bør ikke erstatte variert kost. Anbefalt dagsdose bør ikke overskrides. Oppbevares tørt i romtemperatur og utilgjengelig for barn. Skal ikke brukes av barn under 11 år. Produseres i Norge for NaturaMed Pharma, Pb 1513, 3007 Drammen, tlf: 32 21 60 00
Prøv GRATIS i 2 mnd. Du får 3 mnd for prisen av 1 mnd. Fri frakt!
Ja takk, jeg vil gjerne få 3 måneders forbruk av K2 Extra, men betaler bare for 1 måned, kun kr 167, fraktfritt levert. Det betyr at jeg får 2 måneders forbruk GRATIS. Deretter mottar jeg en ny forsendelser hver 3. måned for kr 499 + kr 49 i porto (167 kr/mnd). Abonnementet har ingen bindingstid, og jeg kan når som helst stoppe videre forsendelser. Tilbudet gjelder kun nye abonnenter på K2 Extra og personer over 18 år. Jeg har 14 dagers angrerett på velkomstpakken, men må selv betale returportoen. Angrerettskjema ligger vedlagt i forsendelsen. Kosttilskuddet K2 Extra produseres i Norge og leveres av NaturaMed Pharma AS.
Ja takk, jeg vil bli gratis HELSE+ medlem og er da med i trekningen av 10.000 kroner fire ganger i året! Les vilkår her

Søk på telefonnummer

Vi fant flere treff på ditt telefonnummer, vennligst velg det som passer best.

Web levert av SynsDu AS