Vi inviterer våre kunder til spennende reiser

Ta med en venn og bli med på tur!

Frister det med nye opplevelser utenfor Norges grenser? Som kunde oss hos, kan du bli med på reiser til flotte destinasjoner. Vi spandere både hotellopphold, frokost og fly tur-retur på deg og en venn!

Siden 2007 har over 70.000 av våre abonnenter blitt med oss på reise. Vi har besøkt Venezia, Marché, Sardinia, Praha, Toscana, Syd Italia, Paris, Kroatia og mange andre flotte steder. Hvert år inviterer vi utvalgte kunder på reise til nye og spennende destinasjoner. Har du fått innbydelse fra oss og vil være med, så vær rask med å bestille. Det er begrenset med plasser, og vi har mange reiseglade kunder.

Les mer om årets reise her!
Reis med Naturamed Pharma
Reis med Naturamed Pharma

Dette spanderer vi

På disse turene spanderer vi flyreise tur/retur, busstransport mellom flyplass og hotell ved ankomst og avreise, skandinavisktalende guide og hotellopphold i tre netter på 3-stjernes hotell for deg og en venn. Dere dekker kun flyplass- og administrasjonsavgift, samt flyseteavgift til staten. Evt. annen dato, annen flyplass og ekstra bagasje kan velges mot tillegg.

Mulighet for guidete turer
Vi samarbeider med World Visitor, som tilbyr et variert, frivillige utfluktsprogram med dyktige guider. Her er det noe for enhver smak og muligheter for mange fine opplevelser i trygge omgivelser. Vi opplever at veldig mange setter pris på å få et ekstra innblikk i stedene de besøker ved hjelp av kunnskapsrike guider.

Reis med Naturamed Pharma

Mange reiseglade kunder

Tilbakemeldingene på disse turene har vært overveldende fra første stund. Brev, postkort, e-poster og telefoner fra fornøyde deltakere motiverer oss til å fortsette og finne nye, spennende reisemål.

Under kan du møte noen av våre kunder, som var så heldige å finne en invitasjon i postkassen til en av våre mange fine reiser. De forteller litt om hva de syns om å være med på tur med oss.

Høres dette fristende ut? Da må du huske å se i postkassen din. Neste gang kan det være din tur å få en reiseinvitasjon fra NaturaMed Pharma.

Reis med Naturamed Pharma

På denne turen kan vi slappe av og nyte

Ofte har det vært så hektisk på jobbreiser at det ikke har vært tid igjen til virkelig å se seg rundt. Det blir liksom slik at du har vært der, men så har du ikke vært der likevel. Derfor er denne reisen til Kroatia så utrolig deilig og annerledes. Nå kan vi slappe av og være tilstede, og nyte å få oppleve alt vi har drømt om. Programmet er kjempefint, og guiden er så flink!

Ellen Hertzberg og Trygve Bernhardsen
Kroatia og Montenegro 2018

Reis med Naturamed Pharma

Vi blir gjerne med på flere turer med NaturaMed Pharma

Det er så fint å reise med NaturaMed Pharma. Vi har fått så mange fine inntrykk etter fire dager i Paris. Vi har hatt en dyktig guide som har vist oss så mye av det fantastiske Paris har å by på, som -Sacre Coeur, Notre Dame og båttur på Seinen. Absolutt ALT har vært bra. Vi reiser nok på flere turer om sjansen byr seg.

Anne Marie Rekdal og Else Huseby
Paris 2017

  • Rett hjem i postkassen
  • 30 års erfaring og kunnskap
  • Utviklet og produsert i Norge
Natura Med Pharma Kundeservice

Kundeservice

32 21 60 00

Man-tors 08-16 Fredag 09-16

Til toppen