Få tilbake nattesøvnen med ProstaQr®

50% av alle menn over 60 år opplever aldersrelaterte problemer med sin prostata, og det blir bare verre med alderen. Har du problemer med nattesøvnen som følge av hyppige toalettbesøk?

Svært mange menn erfarer problemer med vannlatingen og har problemer med nattesøvnen som følge av hyppige toalettbesøk. Kosttilskuddet ProstaQr® er utviklet for deg som ønsker å opprettholde en sunn prostata, og tusenvis av norske menn har glede av ProstaQr® hver dag.

SPESIALTILBUD: Akkurat nå får du 30 dagers forbruk GRATIS – fraktfritt leverert! Bestill nå og motta en elegant klokke i velkomstgave!

ProstaQr® er produsert i Norge, og inneholder en unik kombinasjon av aktive ingredienser, blant annet linfrø som bidrar til normal prostata hos voksne menn og reguleringen av hormonaktivitet – i tillegg til granateple, lykopen, neslerot og rødkløver, samt aktive virkestoffer fra vitaminer og mineraler.

Denne enestående kombinasjonen har vist seg å kunne bidra til å opprettholde en normal prostatafunksjon, samtidig som den er bra for urinveiene.

 • Sov om nettene istedenfor å gå på toalettet
 • Få tilbake kraften i urinstrålen
 • Bli kvitt etterdrypp

Få bedre nattesøvn og en lettere hverdag med ProstaQr®– gjør som tusenvis av andre norske menn, prøv ProstaQr® du også!

 • Ingredienser

  Kosttilskudd: ProstaQr

  Nettovekt 22,5 g v 30 tabletter

  Deklarasjon pr 1 tablett

  Innhold per døgndose: 1 tablett

  Linfrøekstrakt 250 mg
  -hvorav linfrølignan 50 mg
  Granatepleekstrakt 200 mg
  Bokhveteekstrakt 100 mg
  Bukkehornsfrøekstrakt 50 mg
  Neslerotekstrakt 40 mg
  Rødkløverekstrakt 10 mg
  -hvorav isoflavoner 4 mg
  Sink 10 mg (100*)
  Lykopen 5 mg
  Vitamin B6 1,4 mg (100*)
  Folat 200 μg (100*)
  Selen 50 μg (91*)

  *% av referanseinntak (RDI)

  Dosering: 1 tablett daglig

  Ingredienser:

  Ingredienser: Linfrøekstrakt (Linum usitatissimum), granatepleekstrakt (Punica granatum), bokhveteekstrakt (Fagopyrum esculentum), tomatekstrakt (Lycopersicon esculentum), fortykningsmiddel (cellulose, magnesiumsalter av fettsyrer), bukkehornsfrøekstrakt (Foenigraeci semen), neslerotekstrakt (Urtica dioica radix), rødkløverekstrakt (Trifolium Pratense), sinksitrat, antiklumpemiddel (kalsiumfosfater, silisiumdioksid), pyridoksinhydroklorid, pteroylmonoglutaminsyre, natriumselenitt, overflatebehandlingsmiddel (hydroksypropylmetylcellulose), fargestoff (klorofyll og klorofylliner).

  Kosttilskuddet bør ikke erstatte variert kost. Anbefalt dagsdose bør ikke overskrides. Oppbevares tørt i romtemperatur og utilgjengelig for barn. Skal ikke brukes av barn og unge under 18 år.

  Produseres i Norge for NaturaMed Pharma, Pb 1513, 3007 Drammen, tlf: 32 21 60 00

Ja takk! Jeg vil gjerne prøve ProstaQr® GRATIS i 30 dager!
GRATIS og portofritt levert mottar jeg hele 30 dagers forbruk. I tillegg mottar jeg en eksklusiv klokke i velkomstgave. Videre vil jeg som abonnent motta en ny forsendelse hver 2. måned for kun kr 398, portofritt levert. Abonnementet har ingen bindingstid, og jeg kan når som helst gi beskjed dersom jeg ikke ønsker mer. Jeg har 14 dagers angrerett på velkomstpakken, men må selv betale returportoen. Angrerettskjema følger med i forsendelsen.
Ja takk, jeg vil bli gratis HELSE+ medlem og er da med i trekningen av 10.000 kroner fire ganger i året! Les vilkår her

Søk på telefonnummer

Vi fant flere treff på ditt telefonnummer, vennligst velg det som passer best.

Web levert av SynsDu AS