Personvernerklæring – NaturaMed Pharma AS

Behandlingsansvarlig

Daglig leder er på vegne av NaturaMed Pharma AS behandlingsansvarlig for selskapets behandling av personopplysninger.

Personopplysninger som lagres

Vi lagrer følgende personopplysninger om våre kunder;
Navn, adresse, telefonnummer og e-postadresse, kjønn, fødselsdato
Vi lagrer i tillegg kjøpshistorikk samt adferdsmønster på vår nettside, dvs. opplysninger om hvordan den enkelte kunde navigerer på siden, når det er gitt samtykke til dette.

Formål med behandlingen

Vi behandler opplysningene for å kunne gjennomføre våre forpliktelser etter avtale med deg.
Vi benytter også opplysningene for å kunne gi deg informasjon, tilbud og service i forbindelse med ditt kjøp via e-post, telefon, SMS og postutsendelser.
Vi benytter kjøpshistorikk og adferdsmønster på nettsiden til å kunne gi anbefalinger og reklame som er tilpasset hver enkelt bruker.

Som ledd i markedsføringen utføres det av og til analyser på bakgrunn av dine kundeopplysninger. Ved hjelp av særskilte kriterier velges det ut hvilke personer markedsføringen skal rettes mot. Disse kriteriene er siste foretatte kjøp, antall kjøp, betalingsmåte, utestående beløp, alder, kjønn og postnummer.

Grunnlaget for behandlingen

Informasjon om navn, adresse, telefon, e-postadresse benyttes for å oppfylle kjøpsavtalen. Grunnlaget for denne behandlingen er personvernforordningens artikkel 6 (b).
Der du har samtykket til det benyttes også opplysningene til å gi deg informasjon, tilbud og service i forbindelse med ditt kjøp via e-post, telefon og SMS. Grunnlaget for denne behandlingen er personvernforordningen art. 6 (a). Du kan når som helst takke nei til å motta slik informasjon fra oss.

Der du har samtykket til det benyttes kjøpshistorikk og adferdsmønster til å gi anbefalinger og reklame spesielt tilpasset deg som bruker. Grunnlaget for denne behandlingen er personvernforordningen art. 6 (a). Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke til slik bruk.

Innhenting av personopplysninger

Alternativ 1: Vi lagrer de personopplysningene du har avgitt på våre nettsider i forbindelse med ditt kjøp.
Alternativ 2: Vi lagrer de personopplysningene du har avgitt våre ansatte i forbindelse med ditt kjøp.

Vi bruker informasjonskapsler/cookies på våre nettsider når det er samtykket til det, for å gi deg som besøker nettsiden best mulig kundeopplevelse og -service. Lov om elektronisk kommunikasjon krever at vi informerer våre besøkende om bruk av informasjonskapsler (cookies).

Les mer om bruk av informasjonskapsler her

Utlevering av opplysninger til tredjeparter

For å kunne oppfylle våre forpliktelser etter avtalen, utleveres nødvendige opplysninger til våre samarbeidspartnere innen ulike bransjer, f.eks fraktselskap, forsikring, inkasso, selskaper som etter avtale med oss forestår den tekniske eller administrative driften av våre tjenester. 

Sletting av personopplysninger

Vi oppbevarer personopplysninger i henhold til gjeldende lovgivning og har til enhver tid tiltak for å sikre kravene til konfidensialitet, tilgjengelighet og integritet.

Personopplysningene dine vil bare bli lagret så lenge vi har et saklig og berettiget behov for dette, og under enhver omstendighet ikke lenger enn det som følger av den til enhver tid gjeldende lovgivning. Når vi ikke lenger har et saklig og berettiget behov for lagring av personopplysninger, vil opplysningene bli slettet eller anonymisert.

Rettigheter for den registrerte

Vi behandler dine personopplysninger i henhold til personopplysningsloven og gjeldende forskrifter. Det gjøres oppmerksom på at du kan kreve innsyn i og flytting av egne personopplysninger, samt kreve rettelse eller sletting av opplysninger. Det kan klages til Datatilsynet på behandling som er i strid med reglene.

Personvernombud

Vi har et personvernombud som påser at personopplysningslovens regler om behandling av personopplysninger blir fulgt.

Informasjonssikkerhet

Vi sikrer dine personopplysninger ved både fysisk og virtuell adgangs- og tilgangskontroll, samt ved eventuell kryptering av sensitive deler av avgitte opplysninger.

Kontaktinformasjon

Henvendelser om hvilke opplysninger som er registrert, retting, utlevering og sletting rettes til kundeservice og sendes helst skriftlig til en av følgende adresser:
E-post: post@naturamed-pharma.no

NaturaMed Pharma AS
PB 1513
3007 Drammen

  • Rett hjem i postkassen
  • 25 års erfaring og kunnskap
  • Utviklet og produsert i Norge
Natura Med Pharma Kundeservice

Kundeservice

32 21 60 00

Man-tors 08-16 Fre 09-16

Til toppen