Plages du av lette kramper og urolige ben?

Da er du ikke alene. Plagene kan skyldes mangel på magnesium, et av de mineralene flest har for lite av. Symptomer kan være trøtthet, muskelkramper, stivhet og dårlig søvn.

Magnesium er et viktig mineral for å aktivere enzymer som kreves for nesten alt som skjer i kroppen din. Det får til og med musklene dine til å slappe av, som kan være bra om du har vanskelig for å sove eller lett får kramper. Magnesium må tilføres via det vi spiser og drikker, ettersom kroppen ikke kan produsere det selv.

Kosttilskuddet MagnesiMed kombinerer fem magnesiumkilder i en resept, for maksimalt og raskt opptak i kroppen. I tillegg inneholder det vitaminene C, B3 og B6, samt trollhassel, BioPerine® og selen, som bidrar til å forsterke og bygge oppunder de mange gode helsegevinstene til magnesium.

Fornøyde kunder – prøv GRATIS* i 60 dager!

MagnesiMed er kosttilskuddet for deg som ønsker energi og overskudd i hverdagen, friske muskler, og ikke minst god søvn hele natten igjennom.

Tilbakemeldingene fra kundene våre er veldig positive. For at du selv skal få oppleve forskjellen, gir vi deg nå de første 60 dagers forbruk av MagnesiMed helt GRATIS – levert hjem til deg for kun kr 79.

PS: Bestill nå og få en spennende overraskelse i velkomstgave!

«Jeg bruker MagnesiMed daglig. Det er definitivt et kosttilskudd jeg vil anbefale til alle som har tendenser til å få lette kramper og som vil opprettholde normal muskelfunksjon.»

Trond Sørdal
 • Ingredienser

  Kosttilskudd: MagnesiMed

  Nettovekt 80 g ved 120 kapsler

  Deklarasjon per 2 kapsler - innhold per døgndose:

  Magnesium kompleks 250 mg (66,7*)
  Trollhassel 200 mg
  Vitamin C 80mg (100*)
  Niacin (Vitamin B3 10 mg NE (63*)
  Vitamin B6 1,4 mg (100*)
  Bioperine®sort pepper ekstrakt 1,5mg
  Selen 55 μg (100*)

  *% av referanseinntak (RDI)

  Dosering: 2 kapsler daglig.

  Ingredienser: Magnesiumoksid, vegetabilsk kapselskall (HPMC), magnesium bisglycinate chelat, magnesium malat, magnesiumsitrat, marint magnesium (-hydroksid), trollhassel (Hamamelis Virginiana), L-askorbinsyre, nikotinamid, fortykningsmiddel (cellulose, magnesiumsalter av fettsyrer), pyridoksinhydroklorid, Bioperine® sort pepperekstrakt (Piper Nigrum), magnesiumkarbonat, antiklumpemiddel (silisiumdioksid), natriumselenit, fargestoff (titandioksider).

  Kosttilskuddet bør ikke erstatte variert kost. Anbefalt dagsdose bør ikke overskrides. Oppbevares tørt i romtemperatur og utilgjengelig for barn. Skal ikke brukes av barn under 11 år.

  Produseres i Norge for NaturaMed Pharma, Pb 1513, 3007 Drammen, tlf: 32 21 60 00

Ja takk! Jeg vil prøve MagnesiMed GRATIS* i 60 dager!
Ja takk, jeg ønsker å benytte meg av velkomsttilbudet på MagnesiMed. *Send meg 60 dagers forbruk GRATIS (kun frakt kr 79). I tillegg mottar jeg en spennende overraskelse i velkomstgave. Som abonnent mottar jeg faste forsendelser hver 4. måned for kun kr 796 portofritt levert, kun kr 199/mnd, så lenge jeg selv ønsker. Abonnementet har ingen bindingstid og jeg kan stoppe eller pause abonnementet akkurat som jeg ønsker gjennom å kontakte kundeservice. Jeg har 14 dagers angrerett på velkomstpakken, men må selv betale returportoen. Angrerettskjema følger med i forsendelsen.
Ja takk, jeg vil bli gratis HELSE+ medlem og er da med i trekningen av 10.000 kroner fire ganger i året! Les vilkår her

Søk på telefonnummer

Vi fant flere treff på ditt telefonnummer, vennligst velg det som passer best.

Web levert av SynsDu AS