Vår kvalitet er din sikkerhet

Norskprodusert kvalitet fra NaturaMed Pharma
Pharmatech har en stor og moderne maskinpark hvor det produseres både tabletter, flytende kosttilskudd, kapsler og pulverpreparater. Råstoffene kommer fra velrennomerte produsenter over hele verden, og er gjenstand for omfattende kvalitetssjekk når de ankommer fabrikken. I laboratoriet testes de ulike råstoffene, i tillegg til at det sendes prøver til uavhengige laboratorier. Pharmatech AS benytter fiskeolje fra samarbeidspartnere som tilfredsstiller kravene om ansvarsfull utnyttelse av marine ressurser, og er spesielt opptatt av å kjøpe kun fiskeolje fra bærekraftige bestander, hvor fiskeoljen skal være ren og stabil. Det benyttes kun fiskeolje fra raffinerier som er EU-godkjent, og våre kunder kan være trygge på at oljen som benyttes i våre produkter er av høy kvalitet, og at innholdet av de aktive virkestoffene er i henhold til deklarasjon.

Nasjonale og internasjonale lover
Pharmatech AS er i kontinuerlig kontakt med sine leverandører, for derigjennom å påvirke at det kontrolleres at gjeldende nasjonale og internasjonale lover og forordninger følges.

Kosttilskudd gjør oss bedre rustet til å tåle hverdagens påkjenninger
Det er min klare oppfatning at ved å tilføre kroppen virkestoffer som kan bidra til å bygge opp immunforsvaret og gi oss mer energi, så vil vi stå bedre rustet til å tåle påkjenninger fra forurensning, stress, frie radikaler og andre ting som påvirker kroppen vår hver dag, sier Geir Lund, daglig leder ved Pharmatech AS.

  • Rett hjem i postkassen
  • 25 års erfaring og kunnskap
  • Utviklet og produsert i Norge
Natura Med Pharma Kundeservice

Kundeservice

32 21 60 00

Man-tors 08-16 Fre 09-16

Til toppen