VigroVital®

Kosttilskuddet for mannen – hele 18 spesielt utvalgte ingredienser

 • Testosteron
 • Energi
 • Muskelfunksjon

Bestill abonnementspakken med 60 dagers forbruk av VigroVital® i dag – ingen bindingstid!

Ja takk, jeg ønsker å benytte meg av abonnementstilbudet på VigroVital NATURAL. Send meg 60 dagers forbruk. Jeg betaler kun kr 398,- + kr 49,- i porto og ekspedering.

 • Jeg godtar abonnementsvilkårene
  • 1Motta abonnementspakken med 60 dagers forbruk av VigroVital Natural. Du betaler kun kr 398,- + kr 49,- i porto og ekspedering (Totalt kr 447,-). Du har 14 dagers angrerett på velkomstforsendelsen, men må selv betale returporto. Angrerettskjema ligger vedlagt i forsendelsen.
  • 2Du er ikke forpliktet til å kjøpe noe, men du blir abonnent. Hvis du ikke vil fortsette å abonnere gir du oss beskjed innen 2 uker etter at du mottok abonnementspakken.
  • 3Rett hjem i postkassen. Som abonnent får du annenhver måned tilsendt VigroVital Natural. Esken med 120 tabletter koster kun kr 398,-. kr 49,- i porto og ekspedering tilkommer på alle forsendelser (Totalt kr 447,-).
  • 4Alle abonnenter får medlemskap i NaturaMed Pharmas fordelsprogram HELSE+. Tilbudet gjelder kun til personer over 18 år. Se våre generelle kjøpsvilkår her
  Ja takk, jeg vil gjerne bli medlem av NaturaMed Pharmas fordelsprogram HELSE+, helt kostnadsfritt. Mine kundeopplysninger lagres for å sikre meg best mulig service, fordelaktige tilbud, nyheter, konkurranser og annet spennende med jevne mellomrom, via brev, e-post, sms og telefon, selv om jeg er reservert mot annen reklame. Jeg samtykker til å bli kontaktet via: brev e-post sms telefon. Jeg kan når som helst endre dette ved å kontakte kundeservice.
 • Levert til din postkasse
  Produsert i Norge
  30 års erfaring

   

  VigroVital® – med virkestoffer for testosteronnivå, energi og muskler

  VigroVital® inneholder virkestoffer som har dokumentert effekt på flere funksjoner i kroppen din. Sink bidrar til å opprettholde et normalt testosteronnivå og vitamin B3 bidrar til normal energiomsetning og reduserer tretthet og utmattelse. I tillegg bidrar magnesium til normal muskelfunksjon.

  Testosteron

  Som en naturlig del av aldringsprosessen reduseres ofte testosteronnivået hos menn, noe som igjen får innvirkning på muskelmasse, hårvekst, seksualfunksjon og forplantningsevne, samt mental helse. VigroVital® inneholder sink, som er et nødvendig sporstoff (mineral) for en del viktige prosesser i kroppen. Sink bidrar blant annet til å opprettholde et normalt testosteronnivå, samt til å opprettholde normalt hår og bidrar til normal fruktbarhet og reproduksjon. Sink er også viktig for karbohydrat-, protein- og fettstoffskiftet. Da sink ikke kan dannes i kroppen må det tilføres via mat og drikke.

  Energi

  VigroVital® inneholder vitamin B3 (niacin). Vitamin B3 inngår i to hjelpeenzymer som er viktige for den normale energiomsetningen i kroppen. Enzymene inngår i cirka 150 ulike kjemiske reaksjoner. Dette vitaminet bidrar også til å redusere tretthet og utmattelse.

  Muskler

  VigroVital® inneholder mineralet magnesium. Magnesium fungerer som en kofaktor for mange enzymer er et mineral som må tilføres via mat og drikke, da det ikke dannes i kroppen. Magnesium er nødvendig for at nerve- og muskelimpulser skal overføres og bidrar til normal muskelfunksjon. Dette mineralet er også viktig for forbrenning av karbohydrat og for å danne den energiformen som kroppen kan benytte seg av. Magnesium bidrar til å redusere tretthet og utmattelse og er i tillegg vikgig for elektrolyttbalansen i kroppen.

  Andre ingredienser

  Totalt inneholder VigroVital® 18 ingredienser, fordelt på vitaminer og mineraler samt vekstene Ginseng, Schisandra, Rosenrot og Grønn Te for å nevne noen. Produktet er utviklet og produsert i Norge.

  Bestill i dag

  Bestill VigroVital® i dag, og få det levert rett hjem i postkassen i løpet av kort tid – enklere blir det ikke.

  Innhold

  Nettovekt 96 g ved 120 tabl.

  Deklarasjon pr 2 tabletter:

  Glutamin peptid 500 mg
  Magnesium 150 mg 40 %
  Fiskemelke (sildemelke) 50 mg
  Foenigraeci semen (bukkehornfrø) 50 mg
  Gentiana lutea (søtrot) 50 mg
  Epilobium angustifolium (geitrams) 50 mg
  Camellia sinensis (grønn te) 50 mg
  Rhodiola rosea (rosenrot) 50 mg
  Schisandra sinensis (schisandrafrukt) 50 mg
  Panax ginseng 50 mg
  Linum usitatissimum (linfrølignin) 50 mg
  Urtica urens (smånesle) 50 mg
  B3-vitamin 18 mg 112 %
  Sink 10 mg 100 %
  B5-vitamin 6 mg 100 %
  Lycopersicon esculentum (lycopen) 1 mg
  Selen 55 μg 91%
  Biotin 150 μg 300%

  % av referanseinntak (RDI)

  Dosering: 2 tabletter daglig.

  Ingredienser: Glutamin peptid, magnesiumhydroxyd, fortykningsmiddel (mikrokrystallinsk cellulose), sildemelke, standardiserte urteekstrakter (bukkehornfrø (foenigraeci semen), gulsøtrot (gentiana lutea), grønn te (camellia sinensis), geitrams(melke) (epilobium angustifolium), rosenrot (rhodiola rosea), schisandrafrukt (schisandra sinensis), linfrølignin (linum usitatissimum), smånesle (urtica urens), ginsengrot (panax ginseng), citrusfiber, fortykningsmiddel (magnesiumsalt av fettsyrer), antiklumpemiddel (siliciumdioxid), overflatebehandlingsmiddel (hydroxypropylmethylcellulose),nikotinamid, sinkoxid, tomatekstrakt (lycopersicon esculentum), calcium-D-pantothenate, natriumselenit, D-biotin, farge (betacaroten).

   

  Kosttilskuddet bør ikke erstatte variert kost. Anbefalt dagsdose bør ikke overskrides. Oppbevares tørt i
  romtemperatur og utilgjengelig for barn. Skal ikke brukes av barn under 11 år.

   

  Produseres i Norge for NaturaMed Pharma, Pb 1513, 3007 Drammen, tlf: 32 21 60 00

  • Rett hjem i postkassen
  • 30 års erfaring og kunnskap
  • Utviklet og produsert i Norge
  Natura Med Pharma Kundeservice

  Kundeservice

  32 21 60 00

  Mandag - fredag 08-16

  Til toppen