LaxoMarine® Natural

Ren Omega-3 fra norsk laks – 100% norsk kvalitet

 • Hjerte
 • Hjerne
 • Synet

Bestill abonnementspakken med 60 dagers forbruk med LaxoMarine® i dag – ingen bindingstid!

Ja takk, jeg ønsker å benytte meg av abonnementstilbudet på LaxoMarine. Send meg 60 dagers forbruk. Jeg betaler kun kr 299,- + kr 49,- i porto og ekspedering.

 • Jeg godtar abonnementsvilkårene
  • 1Motta abonnementspakken med 60 dagers forbruk av LaxoMarine. Du betaler kun kr 299,- + kr 49,- i porto og ekspedering (Totalt kr 348,-). Alle våre priser er inkludert merverdiavgift. Du har 14 dagers angrerett på velkomstforsendelsen, men må selv betale returporto. Angrerettskjema ligger vedlagt i forsendelsen.
  • 2Du er ikke forpliktet til å kjøpe noe, men du blir abonnent. Hvis du ikke vil fortsette å abonnere gir du oss beskjed innen 2 uker etter at du mottok abonnementspakken.
  • 3Rett hjem i postkassen. Som abonnent får du annenhver måned tilsendt LaxoMarine. Esken med 120 kapsler koster kun kr 299,-. kr 49,- i porto og ekspedering tilkommer på alle forsendelser (Totalt kr 348,-).
  • 4Alle abonnenter får medlemskap i NaturaMed Pharmas fordelsprogram HELSE+. Tilbudet gjelder kun til personer over 18 år. Se våre generelle kjøpsvilkår her
  Ja takk, jeg vil gjerne bli medlem av NaturaMed Pharmas fordelsprogram HELSE+, helt kostnadsfritt. Mine kundeopplysninger lagres for å sikre meg best mulig service, fordelaktige tilbud, nyheter, konkurranser og annet spennende med jevne mellomrom, via brev, e-post, sms og telefon, selv om jeg er reservert mot annen reklame. Jeg samtykker til å bli kontaktet via: brev e-post sms telefon. Jeg kan når som helst endre dette ved å kontakte kundeservice.
 • Levert til din postkasse
  Produsert i Norge
  30 års erfaring

   

  Ren Omega-3 fra norsk laks

  LaxoMarine® inneholder en spesiell kombinasjon av høykonsentrert Omega-3 og fiskeolje fra laks, Omega-6, Omega-7 og Omega-9. Laks er kjent som en fet fisk, som er spesielt rik på de essensielle og sunne Omega-3 fettsyrer, og er dermed godt egnet for både matlaging og som kosttilskudd. LaxoMarine® inneholder:

  • DHA som bidrar til å opprettholde en normal hjernefunksjon*
  • DHA som bidrar til å opprettholde normalt syn**
  • EPA som bidrar til å opprettholde normal hjertefunksjon*

  Omega-3 – En essensiell fettsyre

  Omega-3 er essensielle fettsyrer. Det vil si fettsyrer kroppen vår ikke klarer å produsere selv, og de må tilføres gjennom et kosthold som er rikt på fet fisk eller kosttilskudd.

  DHA og EPA

  De viktigste Omega-3 fettsyrene er DHA og EPA. Disse flerumettede fettsyrene finnes særlig i skalldyr, fet fisk, sel og hval. Fiskefett består av mye flerumettede Omega-3 fettsyrer, som dannes av plankton i havet, og føres opp gjennom næringskjeden via fisk til mennesker. Når du spiser fet fisk, blir en del av Omega-3 fettsyrene bygd inn i kroppens celler. Omega-3 fettsyrene DHA og EPA er spesielt godt for hjertet* og hjernen* og kan virke positivt på synet**.

  Muskler

  LaxoMarine® inneholder proteiner som bidrar til vekst og opprettholdelse av muskelmasse og til å opprettholde normale knokler.

  Godt bevart hemmelighet…

  Har du lagt merke til det delikate røde kjøttet av fersk laks? Fargen kommer fra astaxanthin, som er en av naturens mest effektive antioksidanter og fargestoffer. LaxoMarine® har delikate laksefargede kapsler som er lett å svelge.

  Bestill i dag

  Bestill LaxoMarine® i dag, og få det levert rett hjem i postkassen i løpet av kort tid – enklere blir det ikke.

  * Gunstig helseeffekt oppnås ved daglig inntak av 250 mg EPA og DHA.
  ** Gunstig helseeffekt oppnås ved daglig inntak av 250 mg DHA.

  Innhold

  Kosttilskudd: LaxoMarine NATURAL
  Nettovekt 84 g ved 120 kap.

  50 % lakseolje og 50 % EPA33/DHA22 TG

  2 kapsler inneholder 1000 mg olje:

  – herav Omega-3 EPA (eicosapentaensyre) 225 mg
  – herav Omega-3 DHA (docosahexaensyre) 197 mg
  – herav Omega-3 DPA (docosapentaensyre) 29 mg
  – herav Omega-6 94 mg
  – herav Omega-7 80 mg
  – herav Omega-9 250 mg
  Fettsyrer totalt 1010 mg
  Protein 387 mg
  Karbohydrater 153 mg
  Kaloriinnhold 5 kcal, 20,5 kJ

  Dosering: 2 kapsler daglig.

  Ingredienser: Fiskeoljekonsentrat av laks, gelatin, glycerol, vann.

  Kosttilskuddet bør ikke erstatte variert kost. Anbefalt dagsdose bør ikke overskrides. Oppbevares tørt i romtemperatur og utilgjengelig for barn.

  Produseres i Norge for NaturaMed Pharma, Pb 1513, 3007 Drammen, tlf: 32 21 60 00.

  • Rett hjem i postkassen
  • 30 års erfaring og kunnskap
  • Utviklet og produsert i Norge
  Natura Med Pharma Kundeservice

  Kundeservice

  32 21 60 00

  Mandag - fredag 08-16

  Til toppen