K2 EXTRA

Inneholder K2-vitaminet MenaQ7 – kåret til årets mest funksjonelle ingrediens

 • K-vitamin i form av K1 og K2
 • D3- vitamin
 • Kalsium

Bestill abonnementspakken med 90 dagers forbruk med K2 Extra i dag – ingen bindingstid!

Ja takk, jeg ønsker å benytte meg av abonnementstilbudet på K2 EXTRA. Send meg 90 dagers forbruk. Jeg betaler kun kr 499,- + kr 49,- i porto og ekspedering.

 • Jeg godtar abonnementsvilkårene
  • 1Motta abonnementspakken med 90 dagers forbruk av K2 EXTRA. Du betaler kun kr 499,- + kr 49,- i porto og ekspedering (Totalt kr 548,-). Alle våre priser er inkludert merverdiavgift. Du har 14 dagers angrerett på velkomstforsendelsen, men må selv betale returporto. Angrerettskjema ligger vedlagt i forsendelsen.
  • 2Du er ikke forpliktet til å kjøpe noe, men du blir abonnent. Hvis du ikke vil fortsette å abonnere gir du oss beskjed innen 2 uker etter at du mottok abonnementspakken.
  • 3Rett hjem i postkassen. Som abonnent får du tredje hver måned tilsendt K2 EXTRA. Esken med 90 tabletter koster kun kr 499,- . Kr 49 i porto og ekspedering tilkommer på alle forsendelser (Totalt kr 548,-).
  • 4Alle abonnenter får medlemskap i NaturaMed Pharmas fordelsprogram HELSE+. Tilbudet gjelder kun til personer over 18 år. Se våre generelle kjøpsvilkår her
  Ja takk, jeg vil gjerne bli medlem av NaturaMed Pharmas fordelsprogram HELSE+, helt kostnadsfritt. Mine kundeopplysninger lagres for å sikre meg best mulig service, fordelaktige tilbud, nyheter, konkurranser og annet spennende med jevne mellomrom, via brev, e-post, sms og telefon, selv om jeg er reservert mot annen reklame. Jeg samtykker til å bli kontaktet via: brev e-post sms telefon. Jeg kan når som helst endre dette ved å kontakte kundeservice.
 • Levert til din postkasse
  Produsert i Norge
  30 års erfaring

   

  K2 Extra med innehold av K-vitamin i form av K1 og K2, kalsium og vitamin D3

  K2 Extra er et norskutviklet produkt som inneholder K-vitamin, D3-vitamin og kalsium som bidrar til å opprettholde normale knokler. I tillegg bidrar D3-vitamin til normal utnyttelse av kalsium og fosfor, og til normale kalsiumnivåer i blodet. Innholdet av vitamin-D3 og kalsium bi­drar til normal muskelfunksjon, mens D3-vitamin også bidrar til immunsystemets normale funksjon.

  K2 Extra med K2 vitaminet MenaQ7™

  K2 Extra inneholder det naturlige K2 vitaminet MenaQ7™ som ble kåret til årets mest funksjonelle ingrediens i USA under NutriAwards i 2015. MenaQ7™ er fremstilt av fermenterte(gjærede) kikerter, og leveres av NattoPharma ASA, som er verdensledende innenfor forskning på og utvikling av vitamin K2. Vitamin K2 bidrar til normal blodlevring og til å opprettholde normale knokler.

  Kalsiumkompleks

  K2 Extra inneholder et kalsiumkompleks som er basert på mineralisert sjøtang, korallkalsium og fiskebeinkalsium. Alle disse kalsiumkildene er 100 % naturlige, marine ingredienser med et bredt spekter av spormineraler (72 ulike). Kalsium bidrar til normal muskelfunksjon og til å opprettholde normale knokler.

  Vitamin D3

  K2 Extra er beriket med vitamin D3, som tas lett opp av kroppen. Vitamin D, også kalt solskinnsvitaminet, er et fettløselig vitamin som kroppen vår produserer selv, ved eksponering av sollys. Som næringsstoff bidrar dette vitaminet til at kroppen tar opp kalsium fra maten du spiser, og til normale kalsiumnivåer i blodet. Det er også vitenskapelig bevist at det er en sammenheng mellom inntak av D-vitamin og opprettholdelsen av en normal muskelfunksjon. I tillegg bidrar D-vitamin til at immunsystemet fungerer normalt.

  Bestill i dag

  Bestill K2 Extra i dag, og få det levert rett hjem i postkassen i løpet av kort tid – enklere blir det ikke.

  Innhold

  Kosttilskudd: K2 Extra

  Nettovekt: 81g ved 90 tabl.

  Innhold per døgndose: 1 tablett / 2 tabletter

  Kalsium 200 mg (25*) / 400 mg (50*)
  Vitamin K2 90 μg (133,3**) / 180 μg (266,67**)
  Vitamin K1 10 μg (**) / 20 μg (**)
  Vitamin D3 10 μg (200*) / 20 μg (400*)

  *% av referanseinntak (RDI) **% av referanseinntak (RDI) for Vitamin K1 og K2

  Dosering: 1-2 tabletter daglig.

  Ingredienser: Kalsium fra mineralisert sjøtang, kalsiumkarbonat (fra koraller), fiskebeinskalsium, fortykningsmiddel (cellulose), antiklumpemiddel (silisiumdioksid, kalsiumfosfater), vitamin K2 som menaquinone-7 (MenaQ7), fortykningsmiddel (magnesiumsalter av fettsyrer), kolekalsiferol, fyllokinon, overflatebehandlingsmiddel (hydroksypropylmetylcellulose), fargestoff (titandioksid).

  Kosttilskuddet bør ikke erstatte variert kost. Anbefalt dagsdose bør ikke overskrides. Oppbevares tørt i romtemperatur og utilgjengelig for barn. Skal ikke brukes av barn under 11 år.

  Produseres i Norge for NaturaMed Pharma, Pb 1513, 3007 Drammen, tlf: 32 21 60 00

  • Rett hjem i postkassen
  • 30 års erfaring og kunnskap
  • Utviklet og produsert i Norge
  Natura Med Pharma Kundeservice

  Kundeservice

  32 21 60 00

  Mandag - fredag 08-16

  Til toppen