D-Vitamine Extra

Bestill D-Vitamine Extra til gunstig lavpris - Fast levert til din postkasse!

D-vitamin fra NaturaMed Pharma
 • Immunforsvaret
 • Skjelettet
 • Muskler

Bestill abonnementspakken med 4 måneders forbruk av D-Vitamine Extra – ingen bindingstid!

Ja takk, send meg abonnementspakken med 4 måneders forbruk av D-Vitamine Extra til fast lavpris, kun kr 69 per måned, totalt kr 276 + kr 49 i porto og ekspedisjon.

 • Kun en bestilling per person. Jeg godtar vilkårene
  • 1Motta til fast lavpris abonnementspakken med 120 dagers forbruk av D-vitamin. Du betaler kun kr 276,- + kr 49 i porto og ekspedisjon (Totalt kr 325,-). Alle våre priser er inkludert merverdiavgift. Du har 14 dagers angrerett på velkomstforsendelsen, men må selv betale returporto. Angrerettskjema ligger vedlagt i forsendelsen.
  • 2Du er ikke forpliktet til å kjøpe noe, men du blir abonnent. Hvis du ikke vil fortsette å abonnere gir du oss beskjed innen 2 uker etter at du mottok abonnementspakken.
  • 3Rett hjem i postkassen. Som abonnent får du hver 4. måned tilsendt D-vitamin. Forsendelsen med 120 tabletter koster kun kr 276,- + kr 49 i porto og ekspedisjon (Totalt kr 325,-).
  • 4Alle abonnenter får medlemskap i NaturaMed Pharmas fordelsprogram HELSE+. Tilbudet gjelder kun til personer over 18 år. Se våre generelle kjøpsvilkår her
  Ja takk, jeg vil gjerne bli medlem av NaturaMed Pharmas fordelsprogram HELSE+, helt kostnadsfritt. Mine kundeopplysninger lagres for å sikre meg best mulig service, fordelaktige tilbud, nyheter, konkurranser og annet spennende med jevne mellomrom, via brev, e-post, sms og telefon, selv om jeg er reservert mot annen reklame. Jeg samtykker til å bli kontaktet via: brev e-post sms telefon. Jeg kan når som helst endre dette ved å kontakte kundeservice.
 • Levert til din postkasse
  Produsert i Norge
  25 års erfaring

   

  D-vitamin – for immunforsvaret, benbygningen og musklene

  Nå kan du få D-vitamin til fast lavpris – kun kr 276,- for 4 måneders forbruk. Det betyr at du betaler kun kr 69,- per måned.

  En stor del av befolkningen har mangel på det viktige solskinnsvitaminet, og norske helsemyndigheter anbefaler et økt inntak av D-vitamin.

  D-vitamin er et fettløselig vitamin som kroppen vår produserer selv ved eksponering av sollys. Som næringsstoff er D-vitamin i en klasse for seg selv, og har en viktig jobb i kroppen din. Det gjør at kroppen tar opp kalsium fra maten du spiser. Dermed får kroppen det byggematerialet den trenger for å bygge og vedlikeholde et normal skjelett. I tillegg bidrar D-vitamin til å ta vare på musklene dine, og til å opprettholde et immunforsvar som fungerer normalt.

  5 gode grunner til å ta D-vitamin tilskudd daglig:

  • Bidrar til å støtte en god muskelfunksjon
  • Støtter immunforsvarets normale funksjon
  • Bidrar til normale knokler
  • Bidrar til normale kalsiumnivåer i blodet
  • Bidrar til normal opptakelse/utnyttelse av kalsium og fosfor

  Hvor mye D-vitamin trenger jeg?

  Anbefalt inntak for voksne er i henhold til de siste anbefalingene 10 mikrogram D-vitamin hver dag. For eldre over 75 år anbefaler helsemyndighetene nå et daglig inntak på 20 mikrogram – et dobbelt inntak i forhold til tidligere.

  Bestill i dag

  Bestill D Vitamine Extra i dag, og få det levert rett hjem i postkassen i løpet av kort tid – enklere blir det ikke.

  Innhold

  Kosttilskudd: D-Vitamine EXTRA
  Nettovekt 27 g ved 60 tabl.
  Deklarasjon per 1 tablett.

  Innhold per døgndose:

  Vitamin D 10 μg (200*)

  *% av referanseinntak/referensintag (RDI)

  Dosering: 1 tablett daglig.

  Ingredienser: Maltodekstrin, fortykningsmiddel (mikrokrystallinsk cellulose), antiklumpemiddel (silisiumdioksid), fortykningsmiddel (magnesiumsalter av fettsyrer), kolekalsiferol (vitamin D3), overflatebehandlingsmiddel (hydroksypropylmetylcellulose).

  Kosttilskuddet bør ikke erstatte variert kost. Anbefalt dagsdose bør ikke overskrides. Oppbevares tørt i romtemperatur og utilgjengelig for barn.

  Produseres i Norge for NaturaMed Pharma, Pb 1513, 3007 Drammen, tlf: 32 21 60 00.

  • Rett hjem i postkassen
  • 25 års erfaring og kunnskap
  • Utviklet og produsert i Norge
  Natura Med Pharma Kundeservice

  Kundeservice

  32 21 60 00

  Man-tors 08-16 Fredag 09-16

  Til toppen