BlueMed® Natural

En unik kombinasjon av næringsstoffer fra ulike bær og vitaminer

 • Blåbær
 • Acai
 • Aronia

Bestill abonnementspakken med 60 dagers forbruk med BlueMed® Natural i dag – ingen bindingstid!

Ja takk, jeg ønsker å benytte meg av abonnementstilbudet på BlueMed Natural. Send meg 60 dagers forbruk. Jeg betaler kun kr 379,- + kr 49,- i porto og ekspedering.

 • Jeg godtar abonnementsvilkårene
  • 1Motta abonnementspakken med 60 dagers forbruk av BlueMed Natural. Du betaler kun kr 379,- + kr 49,- i porto og ekspedering (Totalt kr 428,-). Alle våre priser er inkludert merverdiavgift. Du har 14 dagers angrerett på velkomstforsendelsen, men må selv betale returporto. Angrerettskjema ligger vedlagt i forsendelsen.
  • 2Du er ikke forpliktet til å kjøpe noe, men du blir abonnent. Hvis du ikke vil fortsette å abonnere gir du oss beskjed innen 2 uker etter at du mottok abonnementspakken.
  • 3Rett hjem i postkassen. Som abonnent får du annenhver måned tilsendt BlueMed Natural. Esken med 60 tabletter koster kun kr 379,-. kr 49,- i porto og ekspedering tilkommer på alle forsendelser (Totalt kr 428,-).
  • 4Alle abonnenter får medlemskap i NaturaMed Pharmas fordelsprogram HELSE+. Tilbudet gjelder kun til personer over 18 år. Se våre generelle kjøpsvilkår her
  Ja takk, jeg vil gjerne bli medlem av NaturaMed Pharmas fordelsprogram HELSE+, helt kostnadsfritt. Mine kundeopplysninger lagres for å sikre meg best mulig service, fordelaktige tilbud, nyheter, konkurranser og annet spennende med jevne mellomrom, via brev, e-post, sms og telefon, selv om jeg er reservert mot annen reklame. Jeg samtykker til å bli kontaktet via: brev e-post sms telefon. Jeg kan når som helst endre dette ved å kontakte kundeservice.
 • Levert til din postkasse
  Produsert i Norge
  30 års erfaring

   

  Gi deg selv det beste naturen har å by på

  Med et daglig inntak av BlueMed Natural® investerer du i din egen helse. Produktet er norskutviklet og hver tablett inneholder utvalgte næringsstoffer fra blåbær, aronia, acai og svarthyll og er i tillegg beriket med Riboflavin (B2) og C-vitaminer.

  Proppfull av bær

  Blåbær og svarthyll har lange tradisjoner i Norge og har vært brukt i matlaging og som helsefremmende bær i hundrer av år. Aronia er bedre kjent som svartsurbær her hjemme, da bærene er mørkerøde, nesten sorte. Analyser gjort ved Institutt for ernæringsforsking ved Universitetet i Oslo, viste at aroniabær inneholder 2-3 ganger mer antioksidanter enn blåbær. I tillegg er bæret rikt på sporstoffer som jern, molybden, bor, jod og kalsium. Acai er en eksotisk steinfrukt som opprinnelig vokser vilt i Amazonas i Brasil, og som har vært en del av indianernes favoritter i årtier. Akkurat nå er Acai det mest populære helseproduktet i USA, hvor det benevnes som supermat. Alle disse bærene inneholder antocyaner (flavonoider) som betegnes som antioksidanter.

  Et normalt immunsystem

  Når immunsystemet arbeider hardt, øker mengden reaktive oksygenforbindelser som kan øke stresset i cellene. Antioksidanten vitamin C bidrar til å beskytte cellene mot oksidativt stress. Vitamin C er også viktig for å opprettholde et normalt immunforsvar.

  Godt for øynene dine

  Det forskes på antocyanenes betydning for oksygentilførselen til kapillærene, de små blodkarene i øynene, da normal oksygentilførsel bidrar til normalt syn. Det er konstatert at vitamin C bidrar til normal kollagendannelse som har betydning for blodkarenes normale funksjon, og riboflavin (vitamin B2) bidrar til å opprettholde normalt syn.

  Godt for magen din

  Historisk har både blåbær og hyllebær vært brukt for å opprettholde en god fordøyelse, og både vikinger og de gamle grekerne satte stor pris på bærenes egenskaper. Det er viktig med sunne slimhinner for å opprettholde en god mage og tarm. Derfor inneholder BlueMed Natural® riboflavin. Dette vitaminet bidrar til å opprettholde normale slimhinner.

  Bestill i dag

  Bestill BlueMed Natural® i dag, og få det levert rett hjem i postkassen i løpet av kort tid – enklere blir det ikke.

  Innhold

  Kosttilskudd: BlueMed Natural 60 tabl.
  Nettovekt 27 g

  Deklarasjon per 1-2 tabletter.

  1 tbl / 2 tbl
  Blåbærekstrakt 60 mg / 120 mg
  Aroniabærekstrakt 25 mg / 50 mg
  Svarthyllbærekstrakt 25 mg / 50mg
  Açaibærekstrakt 25 mg / 50 mg
  Hvorav:
  – Antocyaner 20,25 mg / 40,50 mg
  – Polyfenoler 1,25 mg / 2,5 mg
  Vitamin C 40 mg (50*) / 80 mg (100*)
  Riboflavin (Vitamin B2) 1,4 mg (100*) / 2,8 mg (200*)

  *% av referanseinntak (RDI)

  Dosering: 1-2 tabletter daglig.

  IIngredienser: Maltodekstrin, blåbærekstrakt (Vaccinium Myrtillus), fortykningsmiddel (cellulose), askorbinsyre, aroniabærekstrakt (Aronia Melanocarpa), Svarthyllbærekstrakt (Sambucus Nigra),
  açaibærekstrakt (Euterpe Oleracea), antiklumpemiddel (silisiumdioksid, kalsiumfosfater), fortykningsmiddel (magnesiumsalter av fettsyrer), riboflavin,overflatebehandlingsmiddel
  (hydroksypropylmetylcellulose).

  Kosttilskuddet bør ikke erstatte variert kost. Anbefalt dagsdose bør ikke overskrides. Oppbevares tørt i romtemperatur og utilgjengelig for barn.
  Produseres i Norge for NaturaMed Pharma,
  PB 1513, 3007 Drammen, tlf 32 21 60 00

  • Rett hjem i postkassen
  • 30 års erfaring og kunnskap
  • Utviklet og produsert i Norge
  Natura Med Pharma Kundeservice

  Kundeservice

  32 21 60 00

  Mandag - fredag 08-16

  Til toppen