Fikk energien tilbake med D-Vitamine Extra

Med mangel på overskudd, ble dagene tunge. Trine Martinsen fikk beskjed av legen sin at hun kunne ha godt av å bygge opp immunforsvaret sitt. Og et tilskudd med D-vitamin ble redningen.

– Takket være D-Vitamine Extra har jeg fått tilbake energien og overskuddet, sier Trine med et smil, som føler at kosttilskuddet fra NaturaMed Pharma har gitt henne ny giv.

D-Vitamine Extra endret hverdagen

Det er ikke lenge siden hun var konstant sliten, trøtt og uopplagt. Veien var kort fra kjøleskap til sofa, og det ble stadig mindre aktivitet.

– Alt ble feil! Jeg vet jo så inderlig godt at jeg har det best når jeg klarer å ta vare på meg selv med å gå turer, trene og å være i aktivitet. Men jeg klarte bare ikke å komme i gang.

Da alt så som mørkest ut, kom hun over D-Vitamine Extra og begynte å ta det daglig.

– Etter bare 3-4 uker merket jeg at jeg plutselig fikk lyst til å gjøre noe annet enn å sovne på sofaen. Det ble lettere å stå opp om morgenen, og jeg kjente at jeg fikk en god start på dagen. Jeg har aldri opplevd maken! Jeg ante virkelig ikke at mangel på D-vitamin kunne utgjøre en så stor forskjell.

Bestill D-Vitamine Extra til fast lavpris i dag

For å gjøre det enkelt for deg å komme i gang med å ta D-vitamin, gir vi deg nå D-Vitamine Extra med vitamin D3, til fast lavpris kun kr 69 per måned.

Som abonnent får du D-Vitamine Extra levert hver 4. måned til kun kr 276 + kr 49 i porto (totalt kr 325), så lenge du selv ønsker.

 • Ingredienser
  Kosttilskudd: D-Vitamine EXTRA

  Nettovekt 27 g ved 60 tabl.

  Deklarasjon per 1 tablett.

  Innhold per døgndose:
  Vitamin D 10 μg (200*)

  *% av referanseinntak/referensintag (RDI)

  Dosering: 1 tablett daglig.

  Ingredienser: Maltodekstrin, fortykningsmiddel (mikrokrystallinsk cellulose), antiklumpemiddel (silisiumdioksid), fortykningsmiddel (magnesiumsalter av fettsyrer), kolekalsiferol (vitamin D3), overflatebehandlingsmiddel (hydroksypropylmetylcellulose).

  Kosttilskuddet bør ikke erstatte variert kost. Anbefalt dagsdose bør ikke overskrides. Oppbevares tørt i romtemperatur og utilgjengelig for barn.

  Produseres i Norge for NaturaMed Pharma, Pb 1513, 3007 Drammen, tlf: 32 21 60 00.

Ja takk! Jeg vil ha D-Vitamine Extra til fast lavpris!
Ja takk, jeg ønsker å benytte meg av spesialtilbudet på D-Vitamine Extra til fast lavpris, kun 69 per måned. Som abonnent får jeg D-Vitamine Extra levert hver 4. måned til kun 276 kr + 49 i porto (totalt kr 325), så lenge jeg selv ønsker. Det er ingen bindingstid. Jeg har 14 dagers angrerett på velkomstpakken, men må selv betale returportoen. Angrerettskjema ligger vedlagt i forsendelsen.
Ja takk, jeg vil bli gratis HELSE+ medlem og er da med i trekningen av 10.000 kroner fire ganger i året! Les vilkår her

Søk på telefonnummer

Vi fant flere treff på ditt telefonnummer, vennligst velg det som passer best.

Web levert av SynsDu AS