Våre eiere Volati og vi gir 70 familier et hjem i nærområdet - en gave som gjør en forskjell for flyktninger


I mer enn fire år har krigen herjet i Syria og lagt store deler av landet i ruinger. Millioner av mennesker trenger mat og vann. De har ingen tilgang til beskyttelse, omsorg og utdanning. Frykten for å bli drept eller å miste noen de er glad i, er alltid til stede.

Den brutale volden har tvunget mer enn 4 millioner mennesker - utsatte barn, kvinner og menn – på rømmen fra Syria. Halvparten av dem er barn, og mange er traumatisert.

Over 7,6 millioner desperate mennesker er på flukt fra sine hjem i Syria.

I Irak er 3,2 millioner mennesker på flukt fra sine hjem på grunn av vold og terror fra væpnede grupper som IS, og går sin første eller andre vinteren på flukt imøte.

Krigens ofre har sett hjemmene sine bli ødelagt av bomber og slektninger drept. De har mistet alt de eier. Byer ligge i ruiner. De er i akutt behov for hjelp!

UNHCR arbeider på vegne av FN døgnet rundt for å gi flyktningene beskyttelse, husly og nødhjelp som mat og vann. Vi mener UNHCR gjør en fantastisk jobb i nærområdene. Vi har derfor valgt å skjenke årets julegave til deres innsats for å gi flyktninger et varmt sted om vinteren.

Volati donerer SEK 1000 per ansatt, totalt ca 1,1 millioner kroner. Dette er nok til at 70 familier får et tak over hodet i vinter. Vi velger å gi bistanden i nærområdet hvor våre penger utgjør den største forskjellen.