showcase

Omega-3 + Krill

OmegaMed NATURAL med Omega 3 + Krill inneholder naturlige fettsyrer (DHA og EPA) som presses direkte fra fiskekjøttet, og består derfor av helt naturlig fiskeolje. Omega-3 fettsyrer er meget godt dokumentert, og et tilskudd av Omega-3 anbefales alle som ikke spiser fet fisk flere ganger pr. uke.  At de essensielle fettsyrene i Omega-3 er godt for kroppen, vet de fleste. Men at det lille krepsdyret krill, som fiskes i Antarktis også har en rekke gode egenskaper for helsen, har til nå vært mindre kjent. Krill er rik på antioksidanten astaxanthin  som gir den fine, dype rødfargen.

omegamed-krill

 

DHA bidrar til å opprettholde en normal hjernefunksjon**
DHA bidrar til å opprettholde normalt syn**
EPA bidrar til å opprettholde normal hjertefunksjon*

 

Omega-3 – En essensiell fettsyre
Moderne, vestlig kosthold inneholder ofte mindre fet fisk med Omega-3 enn hva som er anbefalt. Omega-3 er essensielle fettsyrer. Det vil si fettsyrer kroppen vår ikke klarer å produsere selv, og de må tilføres gjennom et kosthold som er rikt på fet fisk eller kosttilskudd.  

DHA og EPA
De viktigste Omega-3 fettsyrene er DHA og EPA. Disse flerumettede fettsyrene finnes særlig i skalldyr, fet fisk, sel og hval. Fiskefett består av mye flerumettede Omega-3 fettsyrer, som dannes av plankton i havet, og føres opp gjennom næringskjeden via fisk til mennesker. Når du spiser fet fisk, blir en del av Omega-3 fettsyrene bygd inn i kroppens celler. Omega-3 fettsyrene DHA og EPA er spesielt godt for hjertet* og hjernen** og kan virke positivt på synet**. 

Hva er krill?
Krill er et lite, rekelignende krepsdyr som lever i de reneste havområdene som finnes, nemlig langs iskanten av Antarktis. Krill inneholder store mengder av den naturlige antioksidanten astaxanthin. Astaxanthinet kjennetegnes med sin dype rødfarge, som er den samme fargen som du ser i for eksempel laksekjøttet. Kapslene til OmegaMed Natural med krill har en delikat rød farge og er enkle å svelge.

Oksidativt stress
Kapslene er tilsatt vitamin E, som bidrar til å beskytte cellene mot oksidativt stress

Muskler
Kapslene inneholder proteiner som bidrar til vekst og opprettholdelse av muskelmasse og til å opprettholde normale knokler.

Bestill i dag
Bestill OmegaMed Natural med Krill i dag, og få det levert rett  hjem i postkassen i løpet av kort tid - enklere blir det ikke.

 

* Gunstig helseeffekt oppnås ved daglig inntak av 250 mg EPA og DHA.
** Gunstig helseeffekt oppnås ved daglig inntak av 250 mg DHA

 

 

 

Innhold

Kosttilskudd: OmegaMed NATURAL Omega-3 + Krill
Nettovekt 84 g ved 120 kap.

2 kapsler inneholder 1000 mg olje:

- herav EPA (eicosapentaensyre)

160 mg

- herav DHA (docosahexaensyre)

98 mg

- herav DPA (docosapentaensyre)

36 mg

Astaxanthin fra krill (euphausia superba)

250 ug

E-vitamin (d-alphatocoferol)

4 mg (33,3 %)*

Fettsyrer totalt

1010 mg

Protein

258 mg

Karbohydrater

102 mg

Kaloriinnhold

10 kcal, 41 kJ

*% av referanseinntak (RDI)

Dosering: 2 kapsler daglig. Vær oppmerksom ved skalldyrallergi.

Ingredienser: Fiskeoljekonsentrat, gelatine, fugtighetsbevarende middel (glycerol), krillolje (Euphausia superba), vitamin (d-alfa-tocopherol).

Kosttilskuddet bør ikke erstatte variert kost. Anbefalt dagsdose bør ikke overskrides. Oppbevares tørt i romtemperatur og utilgjengelig for barn.

Produseres i Norge for NaturaMed Pharma, Pb 1513, 3007 Drammen, tlf: 32 21 60 00.

Ja takk, jeg ønsker å benytte meg av abonnementstilbudet på OmegaMed Natural. Send meg 60 dagers forbruk. Jeg betaler kun kr 299,- + kr 49,- i porto og ekspedering.

  • 1Motta abonnementspakken med
    60 dagers forbruk av OmegaMed Natural. Du betaler kun kr 299,- + kr 49,- i porto og ekspedering.
  • 2Du er ikke forpliktet til å kjøpe noe, men du blir abonnent. Hvis du ikke vil fortsette å abonnere gir du oss beskjed innen 2 uker etter at du mottok abonnementspakken.
  • 3Rett hjem i postkassen
    Som abonnent får du annenhver måned tilsendt OmegaMed Natural. Esken med 120 kapsler koster kun kr 299,-. kr 49,- i porto og ekspedering tilkommer på alle forsendelser.
  • 4 Alle abonnenter får medlemskap i NaturaMed Pharmas fordelsprogram HELSE+. Tilbudet gjelder kun til personer over 18 år.
banner