Om NaturaMed Pharma

Om oss
Som et supplement til sunn livsstil, har NaturaMed Pharma vokst til å bli en av Nordens ledende leverandør av kosttilskudd på abonnement. Siden 1992 har over to millioner kunder valgt å ta vare på helsen med produkter fra NaturaMed Pharma bare i Norge. Vårt motto er at våre kunder skal få mer ut av livet, og vi strekker oss litt lenger for å oppnå nettopp det!

Vi tror på kosttilskudd
NaturaMed Pharma har flere titalls populære produkter rettet mot ulike deler av kroppen. Våre produkter er norskprodusert og inneholder ingredienser av topp kvalitet. Har du spørsmål om våre produkter har vi en dyktig kundeservice som gjerne bistår deg.

Helse på abonnement
Vi ønsker å gjøre det enkelt for våre kunder. Du får kosttilskuddet rett hjem i postkassen. Som abonnent får du faste leveranser til fornuftige priser. Her er det ingen fordyrende mellomledd. Det koster heller ingenting å bli medlem. Ønsker du hyppigere levering, utsettelse eller å stoppe, så sier du fra. Vi ordner resten. Det eneste du må huske på er å få i deg din daglige dose med kosttilskudd. Enkelt, fleksibelt og trygt!

Og mer ut av livet
Vi har ikke bare fokus på kosttilskuddene våre, men også på hva vi kan bidra med for å gi våre kunder gode opplevelser og legge til rette for at du skal få mer ut av livet. Siden 2007 har vi invitert utvalgte kunder på opplevelsesrike turer til utlandet. I løpet av disse årene har titusenvis av våre abonnenter blitt med oss på reiser. Vi har blant annet besøkt Venezia, Marché, Sardinia, Toscana, Syd Italia, Costa Brava og Paris. Og opplevelsene har stått i kø – det er gøy å glede våre kunder på denne måten. Stadig har vi også konkurranser med flotte premier, nyttige eller elegante gaver eller rett og slett kundearrangementer med gratis foredrag. Til alle våre medlemmer – takk for at du er en av oss!

  • Rett hjem i postkassen
  • 30 års erfaring og kunnskap
  • Utviklet og produsert i Norge
Natura Med Pharma Kundeservice

Kundeservice

32 21 60 00

Mandag - fredag 08-16

Til toppen