showcase

Trenger du mer energi?

Er du trett og utmattet, og trenger mer energi til å gjennomføre hverdagslige gjøremål? NATURAL Energy inneholder anerkjente ingredienser som hver for seg har gode egenskaper. 

Trøtthet og utmattelse
Natural Energy inneholder mineralet jern, som bidrar til å minske trøtthet og utmattelse, og det samme gjør vitaminene B6, B12 og niacin.

Energi
Mangel på jern kan redusere ditt energinivå. Ved å tilføre jern i kosten kan dette bidra til å bygge opp energi og bidra til en normal energiomsetning. Jern bidrar til normal transport av oksygen i kroppen. Vitaminene niacin, vitamin B6 og B12 bidrar også til en normal energiomsetning. Niacin inngår i to hjelpeenzymer som er viktig for den normale energiomsetningen i kroppen. Enzymene inngår i cirka 150 forskjellige kjemiske reaksjoner.

Immunforsvaret
Vitaminene B6, B12 og jern bidrar til immunforsvarets normale funksjon.

Hukommelsen
Natural Energy er beriket med jern som bidrar til normal kognitiv funksjon. Med kognitiv funksjon menes en persons fornuft og evne til å tenke og ressonere, herunder problemløsning, hukommelse, konsentrasjon, bedømming og språk.

Nervesystemet
Hjernen og nervesystemet styrer alle funksjoner i kroppen vår. Vitaminene B6, B12 og niacin bidrar alle til nervesystemets normale funksjon. 

Andre ingredienser
NaturalEnergy inneholder Reinrot, Ginseng, Gulsøterot og Grønn te. I Asia har ginseng blitt brukt i over 4000 år, og er kjent for å være oppkvikkende. Reinrot  har også en lang historie, og har fått navnet sitt fordi folk så reisdyra i sibir grave opp planten og spise den. Dette førte til at mongolske krigere tok reinrot før de dro på tokt.

Bestill i dag
Bestill Natural Energy i dag, og få det levert rett hjem i postkassen i løpet av kort tid - enklere blir det ikke.

Innhold

Ja takk, jeg ønsker å benytte meg av abonnementstilbudet på NATURAL Energy. Send meg 60 dagers forbruk. Jeg betaler kun kr 349,- + kr 49,- i porto og ekspedisjon for velkomstpakken.

  • 1 Motta abonnementspakken med
    60 dagers forbruk av NATURAL Energy. Du betaler kun kr 349,- + kr 49 i porto og ekspedering.
  • 2Du er ikke forpliktet til å kjøpe noe, men du blir abonnent. Hvis du ikke vil fortsette å abonnere gir du oss beskjed innen 2 uker etter at du mottok abonnementspakken.
  • 3Rett hjem i postkassen
    Som abonnent får du annenhver måned tilsendt NATURAL Energy. Esken med
    60 tabletter koster kun kr 349,-. kr 49 i porto og ekspedering tilkommer på alle forsendelser.
  • 4 Alle abonnenter får medlemskap i NaturaMed Pharmas fordelsprogram HELSE+. Tilbudet gjelder kun til personer over 18 år.
banner