showcase

K2 Extra med innehold av K-vitamin i form av K1 og K2, kalsium og vitamin D3

K2 Extra er et norskutviklet produkt som inneholder K-vitamin, D3-vitamin og kalsium som bidrar til å opprettholde normale knokler. I tillegg bidrar D3-vitamin til normal utnyttelse av kalsium og fosfor, og til normale kalsiumnivåer i blodet. Innholdet av vitamin-D3 og kalsium bi­drar til normal muskelfunksjon, mens D3-vitamin også bidrar til immunsystemets normale funksjon.

K2 Extra med K2 vitaminet MenaQ7™
K2 Extra inneholder det naturlige K2 vitaminet MenaQ7™ som ble kåret til årets mest funksjonelle ingrediens i USA under NutrAwards i 2015. MenaQ7™ er fremstilt av fermenterte(gjærede) kikerter, og leveres av NattoPharma ASA, som er verdensledende innenfor forskning på og utvikling av vitamin K2. Vitamin K2 bidrar til normal blodlevring og til å opprettholde normale knokler.

Kalsiumkompleks
K2 Extra inneholder et kalsiumkompleks som er basert på mineralisert sjøtang, korallkalsium og fiskebeinkalsium. Alle disse kalsiumkildene er 100 % naturlige, marine ingredienser med et bredt spekter av spormineraler (72 ulike). Kalsium bidrar til normal muskelfunksjon og til å opprettholde normale knokler.

Vitamin D3
K2 Extra er beriket med vitamin D3, som tas lett opp av kroppen. Vitamin D, også kalt solskinnsvitaminet, er et fettløselig vitamin som kroppen vår produserer selv, ved eksponering av sollys. Som næringsstoff bidrar dette vitaminet til at kroppen tar opp kalsium fra maten du spiser, og til normale kalsiumnivåer i blodet. Det er også vitenskapelig bevist at det er en sammenheng mellom inntak av D-vitamin og opprettholdelsen av en normal muskelfunksjon. I tillegg bidrar D-vitamin til at immunsystemet fungerer normalt.

Bestill i dag 
Bestill K2 Extra i dag, og få det levert rett hjem i postkassen i løpet av kort tid - enklere blir det ikke.

 

Innhold

Kosttilskudd: K2 Extra

Nettovekt: 81g ved 90 tabl.

Innhold per døgndose:                                      1 tablett                                   2 tabletter

Kalsium

200 mg (25*)

400 mg (50*)

Vitamin K2

90 μg (133,3**)

180 μg (266,67**)

Vitamin K1

10 μg (**)

20 μg (**)

Vitamin D3

10 μg (200*)

20 μg (400*)

*% av referanseinntak (RDI)     **% av referanseinntak (RDI) for Vitamin K1 og K2

Dosering: 1-2 tabletter daglig.

Ingredienser: Kalsium fra mineralisert sjøtang, kalsiumkarbonat (fra koraller), fiskebeinskalsium, fortykningsmiddel (cellulose), antiklumpemiddel (silisiumdioksid, kalsiumfosfater), vitamin K2 som menaquinone-7 (MenaQ7), fortykningsmiddel (magnesiumsalter av fettsyrer), kolekalsiferol, fyllokinon, overflatebehandlingsmiddel (hydroksypropylmetylcellulose), fargestoff (titandioksid).

 

Kosttilskuddet bør ikke erstatte variert kost. Anbefalt dagsdose bør ikke overskrides. Oppbevares tørt i romtemperatur og utilgjengelig for barn. Skal ikke brukes av barn under 11 år.

Produseres i Norge for NaturaMed Pharma, Pb 1513, 3007 Drammen, tlf: 32 21 60 00

 

Ja takk, jeg ønsker å benytte meg av abonnementstilbudet på K2 EXTRA Send meg 90 dagers forbruk. Jeg betaler kun
kr 499,- + kr 49,- i porto og ekspedering.

  • 1 Motta abonnementspakken med
    90 dagers forbruk av K2 EXTRA. Du betaler kun kr 499,- + kr 49,- i porto og ekspedering.
  • 2Du er ikke forpliktet til å kjøpe noe, men du blir abonnent. Hvis du ikke vil fortsette å abonnere gir du oss beskjed innen 2 uker etter at du mottok abonnementspakken.
  • 3Rett hjem i postkassen
    Som abonnent får du tredje hver måned tilsendt K2 EXTRA. Esken med 90 tabletter koster kun kr 499,- . Kr 49 i porto og ekspedering tilkommer på alle forsendelser.
  • 4 Alle abonnenter får medlemskap i NaturaMed Pharmas fordelsprogram HELSE+. Tilbudet gjelder kun til personer over 18 år.
banner