Vi feirer 25 og gir bort gratis D-vitamin til folket

Vi startet 25 års jubileet vårt med å gi bort gratis D-vitamin til folket. Og responsen har vært overveldende! Så langt har NaturaMed Pharma gitt bort over 25.000 esker med gratis D-vitamin, og i løpet av året håper vi å kunne gi bort enda flere.

 

NaturaMed Pharma feirer 25 år
Det er med stolthet vi nå er inne i vårt 25 år. I et kvart århundre har NaturaMed Pharma levert norskprodusert kosttilskudd av høyeste kvalitet til den norske befolkning. Det gleder oss at over én million kunder har investert i en sunnere hverdag med våre norskproduserte produkter. Som et supplement til sunn livsstil, har NaturaMed Pharma vokst til å bli en av Nordens ledende leverandører av kosttilskudd på abonnement. Når vi nå feirer 25 år i bransjen, så vil vi gi en gave som støtter god helse for deg og dine.

Over 25.000 esker med gratis D-vitamin til det norske folk
Fordi vi bryr oss om folkehelsen innledet vi jubileumsåret med å gi bort GRATIS D-vitamin til folket. D-vitamin er viktig for en god helse, og derfor ønsket vi å bidra med påfyll av D-vitamin til det norske folk.

Responsen var overveldende! Så langt har NaturaMed Pharma gitt bort over 25.000 esker med gratis D-vitamin. Vi syns det er helt fantastisk at så mange kontaktet oss med et ønske om å fylle på D-vitaminlagrene. Og det gleder oss at vi kan bidra til å ta vare på den norske folkehelsen, der mangel er utbredt hos mange. D-vitamin har mange gode egenskaper og er nødvendig for immunforsvaret, benbygning og muskler. Derfor finner du dette viktige vitaminet i flere av våre produkter.

Bestill din GRATIS eske med D-vitaminer her