showcase

DailyVital® - 5 om dagen*

5 om dagen er et begrep mange kjenner til. Men hva betyr det egentlig? 5 om dagen er helsemyndighetens anbefaling om å spise minst 5 porsjoner med grønnsaker, frukt og bær hver dag. Dermed sikrer man seg et kosthold som inneholder de viktige næringsstoffene som kroppen trenger. 

Er du er blant de som spiser for lite eller for ensidig, og ikke får i deg myndighetenes anbefalte 5 om dagen? Da kan du supplere kostholdet ditt med DailyVital®. Dette kosttilskuddet er sammensatt av grønnsaker, frukt, bær, vitaminer og mineraler. Hver ingrediens er nøye utvalgt for å gi deg en bred variasjon av næringsstoffer. 

Ingrediensene i DailyVital® har dokumentert effekt på flere viktige kroppsfunksjoner:

Energi
Vitamin B2, B6, B12, C, magnesium og jern bidrar til å redusere tretthet og utmattelse, og krom bidrar til opprettholdelse av normalt blodsukkernivå. Kalsium bidrar til normal energiomsetning.

Hjernen
Jod og jern bidrar til normal kognitiv funksjon, dvs. evnen til å tenke logisk. Vitamin C og magnesium bidrar til normal psykologisk funksjon.

Immunforsvaret
Vitamin A, B6, B12, C, jern og selen bidrar til immunforsvarets normale funksjon. Mens Vitamin E og selen bidrar til å beskytte cellene mot oksidativt stress.

Muskler og skjelett
Vitamin K og magnesium bidrar til å opprettholde normale knokler og muskelfunksjon.

Fordøyelse
Kalsium bidrar til at fordøyelsesenzymer fungerer normalt.

Hår, hud og negler
Vitamin A, B2, jod og sink bidrar til å opprettholde normal hud mens vitamin C bidrar til normal kollagendannelse som har betydning for huden.

Syn
Vitamin A og B2 bidrar til å opprettholde normalt syn.

Frukt, bær og grønnsaker
DailyVital® inneholder ekstrakter fra brokkoli, granateple, hvitløk, acaibær, blåbær og tomat i tillegg til alle vitaminer og mineraler.

Bestill i dag
Bestill DailyVital® i dag, og få det levert rett hjem i postkassen i løpet av kort tid - enklere blir det ikke.

 

* https://helsedirektoratet.no/folkehelse/kosthold-og-ernering/kostrad-fra-helsedirektorate

 

Innhold

 

Kosttilskuddet bør ikke erstatte variert kost.
Anbefalt dagsdose bør ikke overskrides.
Oppbevares utilgjengelig for barn.

Produseres i Norge for NaturaMed Pharma,
Pb 1513, 3007 Drammen, tlf: 32 21 60 00

Ja takk, jeg ønsker å benytte meg av abonnementstilbudet på DailyVital. Send meg 60 dagers forbruk . Jeg betaler kun 299,- + kr 49,- i porto og ekspedering.

  • 1Motta abonnementspakken med 60 dagers forbruk av DailyVital. Du betaler kun kr 299,- + kr 49,- i porto og ekspedering.
  • 2Du er ikke forpliktet til å kjøpe noe, men du blir abonnent. Hvis du ikke vil fortsette å abonnere gir du oss beskjed innen 2 uker etter at du mottok abonnementspakken.
  • 3 Rett hjem i postkassen
    Som abonnent får du annenhver måned tilsendt DailyVital. Esken med 60 dagers forbruk koster kun kr 299,-. kr 49,- i porto og ekspedering tilkommer på alle forsendelser.
  • 4 Alle abonnenter får medlemskap i NaturaMed Pharmas fordelsprogram HELSE+. Tilbudet gjelder kun til personer over 18 år.
banner