showcase

D-vitamin – for immunforsvaret, benbygningen og musklene

Nå kan du få D-vitamin til fast lavpris - kun kr 276,- for 4 måneders forbruk. Det betyr at du betaler kun kr 69,- per måned.
 

En stor del av befolkningen har mangel på det viktige solskinnsvitaminet, og norske helsemyndigheter anbefaler et økt inntak av D-vitamin.

D-vitamin er et fettløselig vitamin som kroppen vår produserer selv ved eksponering av sollys. Som næringsstoff er D-vitamin i en klasse for seg selv, og har en viktig jobb i kroppen din. Det gjør at kroppen tar opp kalsium fra maten du spiser. Dermed får kroppen det byggematerialet den trenger for å bygge og vedlikeholde et normal skjelett. I tillegg bidrar D-vitamin til å ta vare på musklene dine, og til å opprettholde et immunforsvar som fungerer normalt. 


5 gode grunner til å ta D-vitamin tilskudd daglig: 
 

 • Bidrar til å støtte en god muskelfunksjon
 • Støtter immunforsvarets normale funksjon 
 • Bidrar til normale knokler 
 • Bidrar til normale kalsiumnivåer i blodet
 • Bidrar til normal opptakelse/utnyttelse av kalsium og fosfor 

 

Hvor mye D-vitamin trenger jeg?
Anbefalt inntak for voksne er i henhold til de siste anbefalingene 10 mikrogram D-vitamin hver dag. For eldre over 75 år anbefaler helsemyndighetene nå et daglig inntak på 20 mikrogram – et dobbelt inntak i forhold til tidligere.

Bestill i dag
Bestill D Vitamine Extra i dag, og få det levert rett hjem i postkassen i løpet av kort tid - enklere blir det ikke.

Innhold

Kosttilskudd: D-Vitamine EXTRA
Nettovekt 27 g ved 60 tabl.
Deklarasjon per 1 tablett.

Innhold per døgndose:

Vitamin D

10 μg (200*)

*% av referanseinntak/referensintag (RDI)

Dosering: 1 tablett daglig.

Ingredienser: Maltodekstrin, fortykningsmiddel (mikrokrystallinsk cellulose), antiklumpemiddel (silisiumdioksid), fortykningsmiddel (magnesiumsalter av fettsyrer), kolekalsiferol (vitamin D3), overflatebehandlingsmiddel (hydroksypropylmetylcellulose).

Kosttilskuddet bør ikke erstatte variert kost. Anbefalt dagsdose bør ikke overskrides. Oppbevares tørt i romtemperatur og utilgjengelig for barn.

Produseres i Norge for NaturaMed Pharma, Pb 1513, 3007 Drammen, tlf: 32 21 60 00.

Ja takk, jeg ønsker å benytte meg av abonnementstilbudet på D-vitamin. Send meg 120 dagers forbruk til fast lavpris. Jeg betaler kun kr 276,- + kr 49 i porto og ekspedisjon.

 • 1 Motta til fast lavpris abonnementspakken med 120 dagers forbruk av D-vitamin. Du betaler kun
  kr 276,- + kr 49 i porto og ekspedisjon.
 • 2Du er ikke forpliktet til å kjøpe noe, men du blir abonnent. Hvis du ikke vil fortsette å abonnere gir du oss beskjed innen 2 uker etter at du mottok abonnementspakken.
 • 3 Rett hjem i postkassen
  Som abonnent får du hver 4. måned tilsendt
  D-vitamin. Forsendelsen med 120 tabletter koster kun kr 276,- + kr 49 i porto og ekspedisjon.
 • 4 Alle abonnenter får medlemskap i NaturaMed Pharmas fordelsprogram HELSE+. Tilbudet gjelder kun til personer over 18 år.
banner