showcase

Chaquelle D´or® med virkestoffer for hud, hår og negler

Kosttilskuddet Chaquelle D´or® er skjønnhetspleie i tablettform, bestående av naturlig betakaroten og lykopen, samt vitaminer og mineraler som tilfører kroppen din viktig næring til hud, hår og negler.

Huden 
Kollagen utgjør 30 % av kroppens totale proteininnhold og sørger for hudens elastisitet. Chaquelle D´or® inneholder vitamin C som bidrar til en normal kollagenproduksjon som har betydning for hudens normale funksjon. I tillegg har vi tilsatt vitaminene biotin og niacin samt sink, som alle bidrar til å opprettholde normal hud. Tablettene er også komplettert med naturlig betakaroten, som kroppen til dels omdanner til vitamin A, som også har som funksjon å bidra til opprettholdelsen av normal hud. Betakaroten er et karotenoid med en oransje farge, som blant annet bidrar til at gulrøtter får sin farge. Overskudd av betakaroten lagres i underhudsfettet og kan gi huden en frisk gyllenbrun glød.

Hår 
Chaquelle D´or® er tilført vitaminene og mineralene biotin, selen og sink som bidrar til å opprettholde et normalt hår.  

Negler 
Mineralene selen og sink i Chaquelle D´or® har stor betydning for neglene, og bidrar til å opprettholde normale negler. 

Chaquelle D´or® inneholder vitamin B6, selen, vitamin C og sink, som bidrar til at immunforsvaret fungerer normalt. Sink, vitamin C, selen og vitamin E er også viktige antioksidanter som bidrar til å beskytte cellene mot oksidativt stress når de eksponeres for ytre faktorer som for eksempel sollys.

Bestill i dag
Bestill Chaquelle D´or® i dag, og få det levert rett hjem i postkassen i løpet av kort tid - enklere blir det ikke.

Innhold

 

Kosttilskuddet bør ikke erstatte variert kost.
Anbefalt dagsdose bør ikke overskrides.
Oppbevares utilgjengelig for barn.

Produseres i Norge for NaturaMed Pharma,
Pb 1513, 3007 Drammen, tlf: 32 21 60 00

Ja takk, jeg ønsker å benytte meg av abonnementstilbudet på Chaquelle D or. Send meg 60 dagers forbruk. Jeg betaler kun kr 299,- + kr 49,- i porto og ekspedering.

  • 1 Motta abonnementspakken med 60 dagers forbruk av Chaquelle D or. Du betaler kun kr 299,- + kr 49,- i porto og ekspedering.
  • 2Du er ikke forpliktet til å kjøpe noe, men du blir abonnent. Hvis du ikke vil fortsette å abonnere gir du oss beskjed innen 2 uker etter at du mottok abonnementspakken.
  • 3Rett hjem i postkassenSom abonnent får du annenhver måned tilsendt Chaquelle D or. Esken med 60 tabletter koster kun kr 299,- . Kr 49 i porto og ekspedering tilkommer på alle forsendelser.
  • 4 Alle abonnenter får medlemskap i NaturaMed Pharmas fordelsprogram HELSE+. Tilbudet gjelder kun til personer over 18 år.
banner