showcase

Gi deg selv det beste naturen har å by på

Med et daglig inntak av BlueMed Natural® investerer du i din egen helse. Produktet er norskutviklet og hver tablett inneholder utvalgte næringsstoffer fra blåbær, aronia, acai og svarthyll og er i tillegg beriket med Riboflavin (B2) og C-vitaminer. 

Proppfull av bær
Blåbær og svarthyll har lange tradisjoner i Norge og har vært brukt i matlaging og som helsefremmende bær i hundrer av år. Aronia er bedre kjent som svartsurbær her hjemme, da bærene er mørerøde, nesten sorte. Analyser gjort ved Institutt for ernæringsforsking ved Universitetet i Oslo viste at aroniabær inneholder 2-3 ganger mer antioksidanter enn blåbær. I tillegg er bæret rikt på sporstoffer som jern, molybden, bor, jod og kalsium. Acai er en eksotisk steinfrukt som opprinnelig vokser vilt i Amazonas i Brasil, og som har vært en del av indianernes favoritter i årtier. Akkurat nå er Acai det mest populære helseproduktet i USA, hvor det benevnes som supermat. Alle disse bærene inneholder antocyaner (flavonoider) som betegnes som antioksidanter.

Et normalt immunsystem 
Når immunsystemet arbeider hardt, øker mengden reaktive oksygenforbindelser som kan øke stresset i cellene. Antioksidanten vitamin C bidrar til å beskytte cellene mot oksidativt stress.  Vitamin C er også viktig for å opprettholde et normalt immunforsvar.

Godt for øynene dine
Det forskes på antocyanenes betydning for oksigentilførselen til kapillærene, de små blodkarene i øynene, da normal oksigentilførsel bidrar til normalt syn. Det er konstatert at vitamin C bidrar til normal kollagendannelse som har betydning for blodkarenes normale funksjon, og riboflavin (vitamin B2) bidrar til å opprettholde normalt syn.

Godt for magen din 
Historisk har både blåbær og hyllebær vært brukt for å opprettholde en god fordøyelse, og både vikinger og de gamle grekerne satte stor pris på bærenes egenskaper. Det er viktig med sunne slimhinner for å opprettholde en god mage og tarm. Derfor inneholder BlueMed Natural® riboflavin. Dette vitaminet bidrar til å opprettholde normale slimhinner.

Bestill i dag
Bestill BlueMed Natural® i dag, og få det levert rett hjem i postkassen i løpet av kort tid - enklere blir det ikke.


 

Innhold

 

Kosttilskuddet bør ikke erstatte variert kost.
Anbefalt dagsdose bør ikke overskrides.
Oppbevares utilgjengelig for barn.

Produseres i Norge for NaturaMed Pharma,
Pb 1513, 3007 Drammen, tlf: 32 21 60 00

Ja takk, jeg ønsker å benytte meg av abonnementstilbudet på BlueMed Natural. Send meg 60 dagers forbruk. Jeg betaler kun kr 379,- + kr 49,- i porto og ekspedering.

  • 1 Motta abonnementspakken med
    60 dagers forbruk av BlueMed Natural. Du betaler kun kr 379,- + kr 49,- i porto og ekspedering.
  • 2Du er ikke forpliktet til å kjøpe noe, men du blir abonnent. Hvis du ikke vil fortsette å abonnere gir du oss beskjed innen 2 uker etter at du mottok abonnementspakken.
  • 3Rett hjem i postkassen
    Som abonnent får du annenhver måned tilsendt BlueMed Natural. Esken med 60 tabletter koster kun kr 379,-. kr 49,- i porto og ekspedering tilkommer på alle forsendelser.
  • 4 Alle abonnenter får medlemskap i NaturaMed Pharmas fordelsprogram HELSE+. Tilbudet gjelder kun til personer over 18 år
banner